Rerore Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Şimdi sanal kredi kartıyla rezervasyon yapıldı Kartı iptal etsem, otelde de kalmasam, para çekebilirler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 rezervasyon iptalinde paranın %20'si kesilir falan gibi bir oran varsa kapına kadar gelir alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 karını koynundan alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 onun yerine güzelce mail at otele. böyle böyle de neden gelemediğini anlat iptal ederler zaten yurtdışındaysa otel. ben öyle para iadesi olmayan rezervasyonumu iptal edebilmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ahah abi booking.com'daki oteller genellike 7 gün öncesine kadar %0 komisyonla rezervasyon iptali hakkı veriyor olması lazım. ben hatta bu otel daha ucuz bak bu tarihteki ilanda diye indirim bile aldım bu sene. erken rezervasyon <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 selam, fransada bir otel için verdiğim rezervasyonu unuttum.. o dönemde kredi kartı da zamanı dolduundan yenilenmişti.. para neyin çekemediler sdf ama fransa sınırındna geçerken bir sorun olur mu bilmiyorum şidmi.. nasip kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 sınırda bekliyorlardır abi direk seni bikaç kelime fransızca öğren belki şirinlik yaparsan çok hırpalamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 rezervasyon yaparken yazar orada işte ücretsiz rezervasyon iptali yada iptalde %20 ücret çekimi diye. Şimdi eğer %20 kesen yerden yaptıysa o rezervasyonu yaptırdığın karttan gider para iptal ettiğinde. Otelin infosuna bak bi PS: Gidip bankaya ağlarsan belki verirler idk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Kitaplamadınız mı hiç Yüzde 90 ını hacılıyorlar paranın iptal edrsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Rezerv yapmasam bi şey çıkmaz yapınca program değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar