Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011-2012 c serisi

matama

Öne çıkan mesajlar

merso alıp tüketim sormak bana ilginç geliyo abi hala.

500 SEC almıyosun ki sonucta 22 litre yaksın.

8 ileri otomatik şanzıman var, uzun yolda corolladan az yakacağı aşikar. şehir içinde de taş çatlasa 2 litre fazla yaksın.

arada 4 kat fiyat farkı var.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

merso alıp tüketim sormak bana ilginç geliyo abi hala.

500 SEC almıyosun ki sonucta 22 litre yaksın.

8 ileri otomatik şanzıman var, uzun yolda corolladan az yakacağı aşikar. şehir içinde de taş çatlasa 2 litre fazla yaksın.

arada 4 kat fiyat farkı var.

SLS almiyoruz

C serisinde tabiki tuketim onemli
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildiğim c180 genelde 1.6 ve dizel corolladan nasıl az yakacak onu anlamış değilim. Ek olarak 1.8 lerde tutulan yeni nesil CGI motorlar. ve uzun yolda 1.6 lardan az yakabilir ama şehir içi bence zor, araştırmak lazım. ama 1.8 CGI motorlar 1.6 lardan az yakıyor diyenler var.
Sosyal ağlarda paylaş

Senin araba yanlış hatırlamıyorsam 800-850 KM yol gidiyordu bir depoyla. Mercedes taş çatlasa 500-600 gider diye tahmin ediyorum ki hem menzil hem benzin farkından aşağı yukarı maliyeti ikiye katlamış olursun.

Benzinli motorda 8 ileri şanzımanlı BMW'ler epey iyi diye biliyorum. Bunun haricinde ortanın üstü denebilecek segmentte son makyajı görmeyen A3 1.6 TDI'lardan düşünülebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

1.6 cgi yoğun dur kalk trafikte 12-13lt rahat yiyo.

izmir'e gayet açık yolda 7.4 ortalamayla gittim kışın klima kapalı.

ordan hesapla işte :)

bi depoyla 600 km falan yapıyorum.

vw ve dsg takıntısı yoksa cc alınabilecek bi araç yalnız. tüketim değerleri gayet iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

CNG'nin LNG'den farkı ne?

Saygılar.

CNG sıkıştırılmış doğalgaz LNG sıvılaştırılmış. tek farkı bu ayrıca patlama gibi risk son derece az benzin ve LPG den daha güvenli kaldıki artık toplu taşımalarda da kullanılıyor CNG tankın ne kadar güvenli olduğunu araştırabilirsiniz. Ufak bir güvenlik zaafiyeti görseler 40-50 belkide daha fazla yolcu taşıyan bir otobüsü kamikaze otobüse dönüştürmezlerdi. doğal gazı ancak çok düşük sıcaklıklarda sıvılaştırabildikleri için kullanılmadığını duymuştum LNG nin
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

Cairne said:

1.8 turbolu motorunun kullanildigi model ile 278 liraya 350 km yol yapiyorum.

kac beygir o arac?

156 hp ayni ama e cabrio ile kafa kafaya kalkiyorum anlayamadigim bir sekilde :) (1 onceki kasa ) f1 sanzumanda diger c serileri zaten klasman disi cok orantisiz bir gucu var .

cok duzgun hic basmadan etmeden kullanilirsa 450 km yi gordum ama oyle de araba kullanilmaz yani bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...