Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eu Final Beta Çıkmıcak Anlaşıldı

Cengaver

Öne çıkan mesajlar

Güzel araştırmanı şimdi okudum. Şimdi senle oynadığımız oyunların tarihlerini mi yarıştıralım yani. Bende SNN'nin ilk test UO serverından beri UO oynuyorum ne var bunda yani. Hala anlamamakta ısrarlısın. Ben senin üslubuna karşıyım. Çünkü bu üslubun Nebuladan beri aynı. UO yu soylemem o yüzdendi.[signature][hline]WoW Guild HALL
Sosyal ağlarda paylaş

Hahah . Thread ın sonuna gelipte başını hatırlayamadığım için kesin söyleyebilirim ; yukarda birileri fena saçmalamış!

Siteye yeni geldim ve forum katılımlarım tarihinde ilk defa imza kullandım .. Bkz. imza diyor ki ;

Oyunsal mevzularla gerçek hayatta peygamber olamazsınız ;
Oyunsal mevzularla kimseyi aşşağılayamazsınız ...[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 31 Aralık 2004 11:17 tarihinde demiş ki:
Herkes Blizzard uzmani oldu cikti su aralar zaten.. Bu oyun firmalarinin (hatta herhangi bir ticari firmanin) genel stratejisidir, bir zaman dilimi verilir ve bunun bitimi genelde en kotu ihtimaldir, boylece vakit kazanmayi amaclarlar. Bir terslik olursa 'ertelemek zorunda kaldik' deyip daha cok sinir bozmak yerine o soyledikleri araligin sonlarinda cikartarak daha az sinir bozmus ve sozlerini de yememis olurlar.

blizzard verdiği sözü gayet de yalayıp yuttu ama. final betayı ilk duyurduklarında, pre-order box'lar satılmaya başlandığında "aralıkta çıkacak" dediler. aralık ortası ya da aralık sonu bile değil.

pre-order edenler noelde 2 hafta tatillerinde oynama hayaliyle aldılar belki de. sonuçta noelde çıkması kesin değildi, o riski göze aldılar. ama aralık sonunda en geç çıkacak diye düşündü herkes, çünkü aralık denmişti.

sonra aralık bitimine yaklaşık 1 hafta kala, blizzard -senin tabirinde- söylediklerini bir güzel yedikten sonra aralık sonu-ocak başı diye uzattı bu süreyi. aralıkta çıkartamama ihtimali vardıydı madem, o zaman aralık demeyecekti. ayıp etti.

bir sürü insan ocakta çıkacağını bilse pre-order box almayacaktı. bir tarih verip insanların para vermesine sebep olduğu ve bu verilen tarihte çıkartmadığı için dava açanlar bile olmuş diye rivayetler bile duydum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 31 Aralık 2004 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bikere aralikta kesin cikacak denmedi, US closed beta zamaninda bile early 2005 deniyodu ki, daha sonra aralik sonu yada ocak basi dendi;subat'ta zaten oyun cikiyor.. Ayrica sadece EU'ya yapilan birsey degil bu, US ob'de de aynisi oldu. Bir aylik bir "soon" devresinden gectik hepimiz ki, " EU uvey evlat, aman ne bicim firma bu" gibi cocukca laflar etmeyin.. Onlar hepinizden daha iyi biliyorlar neyin ne olacagini, nasil isleyecegini..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elufulec, 31 Aralık 2004 11:30 tarihinde demiş ki:
ben de o zaman o insanların çoook çok az olduğunu belirteyim..
almanların açtığı fan sitelerinde, forumlarda, guild sitelerinde ingilizce serverlarda oynayacağını belirtiyor herkes sürekli.

sallamayalim
almanlar ,almanca olan bi serveri bekliyorlar gayet
uyesi oldugum alman clanindan bir kisi bile cikip ingiiliz serverinda oynayalim demez
senin gordugun msglar 1 -2 kisiye ait en fazla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elufulec, 31 Aralık 2004 11:41 tarihinde demiş ki:
said:
Baggio, 31 Aralık 2004 11:28 tarihinde demiş ki:
Oynasinlar, bir zarari yok. Ortalik yerde spam denebilecek olcude kendi dillerini konusmaya kalkarlarsa bir screenshot, bir sikayet, gerekli uyariyi -hep yapiyorlarsa cezayi- alirlar zaten. Ama Alman ve Fransiz serverlarinn bombos kalacagini ve/veya gereksiz oldugunu soylemeyin bana, ya da Blizzard'in bir final beta icin bu kadar buyuk bir oyuncu kitlesini yok sayacagini.

hayır zaten boş kalmayacak oraları da.. hem de bu olayı pazarı genişletmek için yapıyorlar. ama o serverlar genelde biraz değişik bir kesime hitap ediyor.
ama dediğim gibi, online gaming tecrübesi olan ingilizce sorunu olmayan community ingilizce serverları tercih ediyor.
ben almanlar için konuştum fransızları bilmiyorum, fransızca da bilmiyorum :).

sallamayalim yine lutfen
almanlar kendi dillerrinin delisi bi irk
herseyi almancaya cevirip ,almanca kullanmak gibi super bi huylari var.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elufulec, 31 Aralık 2004 14:54 tarihinde demiş ki:
şimdi inwow.de ve tirisfal.net den topic linkleri verirdim ama gerek yok neye isterseniz inanın.

bi kac tane almanin attigi msg ,butun cogunluk icin gecerli olamaz .
benim icinde bulundugum klandaki adamlarin hepsi pro gamer ve ingilizce sorunlari yok ,ama yinede birtanesi bile
us-ingiliz serverinda oynamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mikado, 31 Aralık 2004 14:48 tarihinde demiş ki:
Bikere aralikta kesin cikacak denmedi, US closed beta zamaninda bile early 2005 deniyodu ki, daha sonra aralik sonu yada ocak basi dendi;subat'ta zaten oyun cikiyor.. Ayrica sadece EU'ya yapilan birsey degil bu, US ob'de de aynisi oldu. Bir aylik bir "soon" devresinden gectik hepimiz ki, " EU uvey evlat, aman ne bicim firma bu" gibi cocukca laflar etmeyin.. Onlar hepinizden daha iyi biliyorlar neyin ne olacagini, nasil isleyecegini..

said:
Elufulec, 31 Aralık 2004 14:50 tarihinde demiş ki:
early 2005'i retail için dediler.. beta icin December 2004 dendi

beta için aralık 2004 dendi. kesin aralıktır gecikmez demediler gerçi, ama madem gecikme ihtimali vardı, aralık-ocak diyebilirlerdi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

valla benım ıcın sorun yok ha aralık ha subat ohh ne guzel us beta kore beta sonra eu beta ohh kafamdakı butun soru ısaretlerı kalkıyor hiiç acelem yok oyun baslayınca zaten uçucaz ne gereği var kasmaya aralık sonumuş ocak başımış blizzarda bişe demiyorum ölede yapsalar bölede yapsalar zırlayan insanlar oyunu alıcaklar burdan cıkıpta geciktirdiler ben almıcam oyunu demesim bir tarafımla gülerim yani sonuçta oturun bekleyin gezin tozun başka şeyler yapın bu kadar kafaya takmayın be abiler.[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...