reampage Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 iphone 5c yada htc one bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 5c yerine 5 almak daha mantıklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 nexus 5 in kamerasında bir şey yok yahu. wb ayarı kaçırıyorsundur=) globe çekmesi bile yeter n5 in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 GERGE said: Android, iOS, Windows Phone. Buna karar ver önce. OS X ya da Windows kullanımına göre, varsa tablet kullanımına göre de değişir neyin iyi gideceği. +1 GERGE yine konuşturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 miyaw33 said: Hepsini iyi yapsın diyorsan nokia Lumia 1520. Abi Lumia almayın. Lumia pişmanlık. Çok iyi donanım, çok iyi tasarım ama "napçem ya bu kadar app'e ihtiyaç yok" düşüncesinin ne kadar yanlış olduğunu iPhone kullanınca anlıyorsun. Doğru dürüst kimse app yapmıyor WP'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Yeni Lumia Icon tipi güzel aslında ama ios kadar kullanışlı bir os olabiliceğine inanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Ya uygulama yok, dosya yöneticisi yok browser yok IEden başka, almayın işte anlamsız Windows Phone, yazın 820 aldım nasıl geri sattığımı bilemedim valla. Eski sadece telefon olan nokiaları alın bin kat iyidir, hiç değilse boşa tuğla taşımazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 herzaman diyorum gm discovery alın candır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Galaxy S4 ile iPhone 5s arasında kararsız kaldım. Sorunsuz, hızlı bir telefon olsun istiyorum ama ıncığına cıncığına kadar da kurcalayabileceğim bir telefon olsun diyorum. Birşey söyleyin gençler, iki saate çıkıp alacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Moto G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 pekaziz said: Galaxy S4 ile iPhone 5s arasında kararsız kaldım. Sorunsuz, hızlı bir telefon olsun istiyorum ama ıncığına cıncığına kadar da kurcalayabileceğim bir telefon olsun diyorum. Birşey söyleyin gençler, iki saate çıkıp alacağım :) 5s abi kesinlikle tartışmadan ama htc one bakabıilirsin. inciğine cinciğine kurcalama max 1-2 ay sonra şaşal tier galaxy s4 ile dımdızlak kalırsın satmak istersin aldığın fiyatın 3de birini verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 tatava yapma 5s al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Tamamdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 htc one m8 al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 lumia 525 xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar