DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 olursa eğer, yüksek lisansa başvurunca direk tecil ediyorlar mı? nerden başvurabiliriz en kolay şu anda? bi bok anlamıyorum şu işlerden bilen biri varsa internetten falan başvuru yapılıyor mu kolayca bi yl için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 hızla öğrenci belgesi edinmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Askerdem kaçıcam derken profesör olanlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 master kaydı için tecil istiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 la tecil olsa niye mastera basvrayim divem de tecil devam ediyor su an nerden basvuruyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Yüksek lisans'a başvurursan öğrenci oluyorsun ve bitirene kadar tecil oluyor(max 29). Ama tabi yüksek lisansa başvurabilmek için askerlikten tecilli belgesi alman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 basvurunca direk ogreni olunuyor mu tak diye kabul falan beklemeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Abi hiç mi araştırmayı falan düşünmüyorsun? Her üniversite için farklı. Bazı üniversiteler 90 ALES 70 Yabancı Dil istiyor. Bazısı hiç istemiyor. Hani nereye başvurucaksın ona bir karar ver sonra yardır. Anladığım kadarı ile yumurta deliğine geldi. ALES ve Yabancı Dil için belgen olmadığını düşünüyorum. Bu sebeple ALES ve ÜDS isteyemen yüksek lisans programları araştır. Edit: Üniversitelere kayıt olma gibi yüksek lisans kayıt dönemi var(genelde üniversite kayıttan 1 hafta sonra). Dediğim gibi üniversitenin yönetmeliğine göre değişiyor. Bazısı hiç istemiyor. Bazısı diploma notun + mülakat + ALES + Yabancı Dil istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 askere gidin gidin git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 ALES ve Yabancı dil istemeyen yüksek lisans programları genelde paralı oluyor. Şurada bir kaç uzaktan eğitim programı var. ALESsiz Yabancı Dilsiz. Sadece para. Tek şartları 4 yıllık bir üniversite bitirmiş olman. https://www.facebook.com/OkanUniversitesiAntalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Öğrenci işlerindeki kadınla aran mı bozuk ? Sorsana ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 master yapıyosan 29una kadar alamıyolar ancak masterda da belli bi süre başarısız olusan okuldan şutlanma durumun var doktoraya erişirsen de 35miydi neydi yaş sınırı ondna sonra zaten emekli olursun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 ahaha öyle bir yazmış ki op ikinci mesajında biri benim elimden tutsun ve okula kaydettirsin dicek zannettim. tode güzel açıklamış farklı farklı birsürü yüksek lisans opsiyonu var ben ahmet yesevi de yapıyorum mesela tessiz yüksek, tek istedikleri ales'ti zamanında, şimdi onu bile istemiyor olabilirler. bir araşitır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Okan üniversitesi sadece para istiyor işte. Derslerde internet üzerinden. Her şehirde de bir başvuru yeri var(Apartmanın birinde ev şeklinde dsjahgjkad) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 KidLazer said: master yapıyosan 29una kadar alamıyolar ancak masterda da belli bi süre başarısız olusan okuldan şutlanma durumun var doktoraya erişirsen de 35miydi neydi yaş sınırı ondna sonra zaten emekli olursun sdf Bu yanlış bilgi. Yüksek lisans en fazla 3 sene tecil ediyor. Sonra kayıt sildirip yine yüksek lisansa girmek gerekiyor. Tabii yükseği bitirip doktoraya başvururum derseniz o ayrı sdflşikjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Bir de hali hazırda tecilin yoksa yükseğe başvuramazsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 @deadwoll e heralde oyle yok kaydolsun yatsın 29u a kadar :D ondan dedim işte masterda belli bi süre başarısız olursan okul seni atıyor dolayısıyla tecil istiyosan başka üniye başvuruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 @deadwoll + @kidlazer abi 5 senedir yüksek lisans yapan adam tanıyorum. üniversitelerinde hepsinde atılma kalktı. 3 seneden sonra harç(cari hizmet bedeli diye geçiyor) yatırıyorsun diye biliyorum. Dediğiniz 3 yıldan sonra ilişiğinin kesilmesi durumu 50d'liler için geçerli diye biliyorum. Anadolu Üni Yönetmelik Tezli yüksek lisans programını azami üç yıl içinde başarı ile tamamlayamayanlar, 2547 sayılı Kanunun 46 ncı maddesinde belirtilen koşullara göre ilgili döneme ait öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretlerini ödemek koşulu ile öğrenimlerine devam etmek için kayıt yaptırabilir. Bu durumda, ders ve sınavlara katılma ile tez hazırlama hariç, öğrencilere tanınan diğer haklardan yararlandırılmaksızın öğrencilik statüleri devam eder. Edit: Yani 29'a kadar yatabiliyorsun tabi parasını yatırırsan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 tatava yapma kısa dönem yap geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 çok seviyorum patiyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Yap kurtul ugrastigina degmez sonra daha zor olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 tecil bitince yüksek lisansa harbiden girilmiyor mu? Benim kide temmuzda bitecek işte Ales'e fln girip o tecil bitemeden kayıt olmuş olurum herhalde de öyle bi olay olduğunu bilmiyordum heh. Birde Doruk, Ales kayıtları geçen hafta bittiydi onları kaçırman kötü olmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 yuksek lisans tecil istemedi benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Ben 2. yükseği yapıyorum, istediler benden ikisinde de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar