AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Selam, en üst katta oturuyorum. alt kattaki komşu cins ve saygısız bir tip, çocuğunun zırlaması gece gündüz kesilmez, bağrışmalar, gürültü vs.. bizim evdekiler de pek sevmiyor bunları. her neyse, geçen ay bizim temiz su tesisatımız değişti ve evde bir miktar tadilat oldu. dün, bu bızım alt komşunun , tam bizim tuvaletin altındaki tuvaletinin gider borusu çatlamış. ordan su akıyor. neyse beni çağırıp gösterdi evdeki bakıcı kadın ( apartman görevlisinin eşi) ben de usta çağırın baktırın dedim görevliye. bu da bizim yaptırdıgımız tadilatla alakası olduğunu düşünmüş. alakası olmadığını, olamayacağını söyledim. usta çağırın kim sorumluysa o ödesin vesaire dedim. halen çağırmamışlar. 2 posta daha sıçsam üzerlerine bok yağacak halen ben mi ödeyecem, siz mi ödeyeceksiniz, siz sorumlusunuz kafasındalar. öğlen söyledim, evde değilim, akşama kadar olmayacağım, çağırın usta baktırın diye, ama çağrılmamış. muhtemelen yarın ben çağıracağım ama sormak istediğim şu , bu tip bir durumda bu tadilatın ücretini ben mi ödemeliyim? sorun tam olarak : bizim tuvaletin gider borusu, alt katın tuvaletinin orda çatlamış. yani aslında onların tuvaletinin gider borusu da diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 bok yağdır, peygamber sansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 ver totemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Terli terli soguk tasa otur sicmadan once. Isini cabuk bitir tuvalette yakalamasin komsu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 sıç abi acıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Daya kutsalı.... Buldun mu telefonu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 abi tuvaletin tavanda gider borusu mu olur? -yani olurda sizin olmaz bi üst kattakinin olur- boku sıçıp bi de tavana mı çıkarcan. sizin gider borusudur sıkıntılı olan bu durumda da siz yaptırcanız napcan ki başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 son paragrafı yeni gördüm lan. valla bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 tuvalet taşı fayans vesaire değişti mi tavandaki u şeklindeki şeyse sizle de alakalı ortaklaşa ödeyin işte sonuçta senin üstünde öle bir şey yok, olsaydı seni mi ilgilendirirdi, üst komşunu mu empaticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 şikayet eden adam haklı da beklemekle hata yapmış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Ne azimli sicmissiniz abi, bence mermeri bile delersiniz. Harbi gider borusunun catlamasi baya fantastik bisi Ev 40 yillik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 ye dürümleri bırak havanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 ortak ödeyin. kabul etmezse tatava yapmasına aldırma sıç geç. her türlü kabul eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Elemanın dairesinin sigortası varsa acentesine sölesin. gelsin exper baksın. Senden kaynaklandığını veya kendilerindeki (ya da apartman ortak alandaki) bir sıkıntıdan kaynaklandığını belirlesin. Senden kaynaklanıyorsa kendi acentenle görüş, böle böle bir durum var ne yapmam lazım diye sor, onlar yönlendirirler seni. Sigorta yoksa kasma max 100-150 kağıt sıkışmıştır o boruya. hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 abi mantıken baktığımızda durum şu. bina 5 katlı, yani ben afedersiniz sıçtığımda en üstten en alta doğru gitmiyor mu bu? o zaman tüm borulardan ben mi sorumluyum? yoksa oturulan kata göre bunun kat sayısı mı belirleniyor. neyse tuvalet düşünün tam üstünde bir boru var ( muhtemelen o boru bizim evden gelen) ordan su damlıyor işte bunlara. bugün damlama kesilmiş bu arada. anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Bok deliği sıvamıştır. Dogru söyle kabızmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 bir ana pimaş boru vardır bir de sizin evin pimaş'ı yani sizin evin pimaş'ı da apartmanın bokuna baglanıyor hangisi delik ona göre ama ana pimaş muhtemelen yatay degil dikeydir. Tavandan geliyorsa boklar sizin evden geliyor soyle birşey var tabi bir de ben her katta 1 daire gibi düşündüm aynı katta baska dairelerde varsa ortak bokta olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/wc.jpg Buna benzer bişey işte. Kırmızılar gider borusu. Tavandan akan suyun %99,9 sebebi senin atık su tesisatındaki kaçaktır. İşaretlediğim bölgede işte, ana hatta değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 adamlar yerçekini yenerek sıçmıyorsa sizin sorumluluğunda işte o gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 AtlaraFisildayan said: Selam, 2 posta daha sıçsam üzerlerine bok yağacak ahahahah abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 valla abi 1. yi yaptım ikinci gelmedi henüz umarım olmaz öyle. seagle tam senin dediğin gibi. gelen tesisatcı biraz dana, 1 metre yer var, bilemem nerde çatlak vardır, şu an birşey gözükmüyor diyo. e dana dün akıyordu net. neyse kadına söylerim, apartmana verdiğin genel rahatsızlıktan dolayı yarı yarıya öneriyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 tesisatçıların bi aleti var duvara tutup çatlak nerde tespit ediyolar duvar kırmadan muhtemelen size gelende yoktu bu ondan bilemem dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Ne aletiymiş o nem mi ölçüyor duvarda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 yolla kabahati evleri şenlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Qualance said: Ne aletiymiş o nem mi ölçüyor duvarda ? inan ben de bizzat tanık olmadım ama bizim 2. kattaki komşuda benzer bi sorun oldu tesisatçı geldi işte surayı kırcaz burayı kırcaz görmemiz lazım dedi. komşu da başka birini getirtti bu cihazdan olan nokta atışıyla buldular kaçağın nerde olduğunu cihaz pahalı diye her tesisatçıda olmuyomuş aratınca şöyle bişe buldum ama emin değilim http://www.izlesene.com/video/su-kacak-bulma-tespit-cihazi-zx-888/6901395 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar