SeLDoM Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Hosting Paketlerinde Kampanya! 25 Mart günü sonuna kadar, "MART2014" kupon kodu ile yapılan alışverişlerde %50 indirim fırsatı.http://www.normhosting.com/web-hosting.php Saygılarımızla, Norm Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 bi yıllıktan denemek icin alaacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 ekonomik ve standart pakedin farkı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 bir yıllık 4,45 $'a mı geliyor yoksa linkteki fiyatlar mı %50 indirimli hali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 altında yazıyor kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 beygirgucu.com u satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Daha once sormustum herhalde , cPanel dahil mi bu fiyatlara?Turkce panel hangisi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 kullanilmis hosting mi satiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 veri tabanını 1'e limitlemesi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Dark_Soul said: Daha once sormustum herhalde , cPanel dahil mi bu fiyatlara?Turkce panel hangisi oluyor? sormusun evet sdf http://forum.paticik.com/read.php?5,7462837,7462937#msg-7462937 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Dark_Soul said: Daha once sormustum herhalde , cPanel dahil mi bu fiyatlara?Turkce panel hangisi oluyor? Evet cPanel Türkçe olarak hosting paketlerimizin içerisinde, fiyata dahil olarak mevcuttur. Saygılarımızla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 kavurma said: bir yıllık 4,45 $'a mı geliyor yoksa linkteki fiyatlar mı %50 indirimli hali? Selamlar, Linkteki sayfadaki hosting paketleri indirimsiz halidir. Yukarıdaki kod ile %50 indirimli şekilde alabilirsiniz ve ayrıca yazmayı unutmuşum yukarıda: Kampanyamız 1 Senelik Paketler için geçerlidir. Saygılarımla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Fin said: ekonomik ve standart pakedin farkı nedir Selamlar, PrudenT söylemiş ama paketlerin özellikleri altlarında yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Şimdi ben mi yanlış anladım yoksa 10 liraya 1 yıl hosting mi veriyorsunuz? Napsak godaddyden kampanya ile 1 dolara satılan domainlerden alıp burdanda 10 liradan şöyle bir 10-20 tane kapatsak mı? Domain toptancılığına sokarsınız adamı şerefsizim , kafamızı çelmeye utanmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Mithat said: Şimdi ben mi yanlış anladım yoksa 10 liraya 1 yıl hosting mi veriyorsunuz? Napsak godaddyden kampanya ile 1 dolara satılan domainlerden alıp burdanda 10 liradan şöyle bir 10-20 tane kapatsak mı? Domain toptancılığına sokarsınız adamı şerefsizim , kafamızı çelmeye utanmanız lazım. Selamlar, Evet kampanya dahilinde şu anda en düşük paketimiz senelik yaklaşık o fiyatlara gelmekte. Yanlız linkteki sayfayı incelerseniz farklı özelliklerde değişik paketlerimizin de olduğunu göreceksiniz. Anlayacağınız üzere bu bir kampanya, yeni müşteriler kazanmak ve de hizmetin kalitesini göstermek amacı ile belirli aralıklarla yaptığımız. Neyin toptancılığını yapacağınız sizin takdiriniz. Bizim görevimiz doğru ve güvenilir hizmet vermek hosting konusunda. Paticik ahalisinden de çalıştığımız değerli birkaç arkadaşımız mevcut. Onlara da hizmetin kalitesini sorabilirsiniz. Saygılarımızla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 10 üzerinden 11 veriyorum norm hosting'e. Çok iyi adamlar valla. her şeyim onlara emanet ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Theridone said: 10 üzerinden 11 veriyorum norm hosting'e. Çok iyi adamlar valla. her şeyim onlara emanet ^_^ Bu güzel düşüncelerin için teşekkürler Rıdvan. Umarım güvenini sarsmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar