Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Norm Hosting'den Bahara Hoşgeldin Kampanyası

SeLDoM

Öne çıkan mesajlar

kavurma said:

bir yıllık 4,45 $'a mı geliyor yoksa linkteki fiyatlar mı %50 indirimli hali?

Selamlar,
Linkteki sayfadaki hosting paketleri indirimsiz halidir. Yukarıdaki kod ile %50 indirimli şekilde alabilirsiniz ve ayrıca yazmayı unutmuşum yukarıda:

Kampanyamız 1 Senelik Paketler için geçerlidir.

Saygılarımla,
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ben mi yanlış anladım yoksa 10 liraya 1 yıl hosting mi veriyorsunuz?

Napsak godaddyden kampanya ile 1 dolara satılan domainlerden alıp burdanda 10 liradan şöyle bir 10-20 tane kapatsak mı?

Domain toptancılığına sokarsınız adamı şerefsizim , kafamızı çelmeye utanmanız lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Şimdi ben mi yanlış anladım yoksa 10 liraya 1 yıl hosting mi veriyorsunuz?

Napsak godaddyden kampanya ile 1 dolara satılan domainlerden alıp burdanda 10 liradan şöyle bir 10-20 tane kapatsak mı?

Domain toptancılığına sokarsınız adamı şerefsizim , kafamızı çelmeye utanmanız lazım.

Selamlar,
Evet kampanya dahilinde şu anda en düşük paketimiz senelik yaklaşık o fiyatlara gelmekte. Yanlız linkteki sayfayı incelerseniz farklı özelliklerde değişik paketlerimizin de olduğunu göreceksiniz.
Anlayacağınız üzere bu bir kampanya, yeni müşteriler kazanmak ve de hizmetin kalitesini göstermek amacı ile belirli aralıklarla yaptığımız. Neyin toptancılığını yapacağınız sizin takdiriniz. Bizim görevimiz doğru ve güvenilir hizmet vermek hosting konusunda.
Paticik ahalisinden de çalıştığımız değerli birkaç arkadaşımız mevcut. Onlara da hizmetin kalitesini sorabilirsiniz.

Saygılarımızla,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...