Grego Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 ~ forumda güncel öneriler içeren, 1 yıldan eski konu bulamadım. Ipad ile altyazılı HD, 1080p, MKV filmleri izlemek için app önerileriniz neler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 iTunes. Başka bilmiyorum bizde çalışan. Eğer US ip varsa Netflix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Ben baya bakmıştım 1 ay önce dosya taşıma ile oynatması en iyi buldugum VLC player şu an çogu altyazıyı sorunlu gösteriyor bunda herhangi bir sorun görmedim mkv de falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 ~ evet, heryerde bir vlc yazılmış, ilk ona bakıcam. indirdiğim filmleri kopyalayıp izleyeceğim, bu itunes un korsan filmle sıkıntısı vardır diye kafadan elemiştim ben onu. bu durumda yok sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 vlc rahat ya böyle ip veriyor sana bilgisayarda browserdan giriyorsun ftp server gibi oluyor istedigin dosyayı atıyorsun vlc de çalışıyor direkt. Birkaç tane daha denemiştim böyle çogu dosya transferi sorunlu hata veriyor falan bir tanesini transfer 10dk falan sürdügü için hata vermesi sinir bozucu, bazıları alt yazı göstermiyor falan mkv animelerin çogu böyle sorunluydu digerlerinde vlc de sorun görmedim ama sonra da bakmadım hiç belki daha iyisi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 ~ altyazılar konusunda, ismini aynı yapmak dışında bir aksiyona giriyor muyuz? uzantıyı .sub yapmak olsun, .srt yapmak olsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Valla ben o kadar denemedim house u atmıştım çalışmıştı direkt altyazısı nasıldı bakmadım hiç genelde mkv-gömülü altyazı izledigimden bilmiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 ~ vlc ile denendi. gayet memnun kalındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 ben 8player kullaniyordum idare ediyordu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 film döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar