Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Bunlar Twin Snakes (MGS1 Remake) , MGS2 ve MGS3deki FMV videoların birleştirilmiş halleri.Askerdeyken Akşam gazetesinin teknoloji ekini okurken yazmışlardı "Hayranları MGSyi film yaptı" diye.İşte o gün bugundur arıyordum 2-3 gün önce bulmak nasip oldu. MGS1in bu şekilde yapılmış "filmini" dün itibariyle izledim : Aşmış yani anca öyle diym size ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 mgs zaten interaktif bi filmdi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Ohh çok saolsın indiriyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 mgs tr ekibi altyazı yapsa onlara süper olacak .. torrente attım şu an 7gb kadar .. kaç kişide var falan göremiyorum şu an gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Daesu kardeş , MGS Tr altyazısını yapmaz diye tahmin ediyorum.Ki bu linkten haberleri olduğunu bile sanmıyorum.Torrent'e yüklemişsin ama seeder yok o yüzden direst download olarak çekmen en mantıklısı olacak.Linkini verdiğim yerde Part 1 , Part 2 , Part 3... diye giden bir kısım var.Her part arası 5-6 saat aralık olması yada IP değişimi koşuluyla çekebilirsin Direct Download olarak.Zaten rapid'le neredeyse aynı mantıkla işleyen bir siteden çekiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Akuma_Blade saol öle bırakmıştım torrente %5 olmuş daha :) dedigin gibi yapıyım en saglıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 dili ingilizceyse ya da altyazısı ingilizceyse sorun yok da. raw japonca izlemek kasar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Dublaj ingilizce , altyazı ingilizce nasıl ama :) Gerçi ben Japonca dublajlı oyundan alınmasını tercih ederdim.Ocelot ve Snake dehşet karizma konuşuyor Japoncasında. [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 16:03 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bu adsl işinden tam anlamıorum gerçi, kuzenin netten bağlanıyorum bu en ucuz 29.90 olandan hızı falan kaç oluyo? indirmeye çalışınca çok uzun sürüyo 20 kb/sn ile falan indirio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 3 gündür indiriyorum (gündüz işyerinde olduğum için yeni bölümü akşam yada sabah çıkarken başlatabiliyorum) şu an Snake Eater hariç hepsi indi.En yüksek gördüğüm yükleme hızı 75 - 110 B arasındaydı. NOT : Bağlantım 1mbit ve limitsiz , sendeki galiba limitli abi bulaşma sen.Toplamı 6.5 GB çünkü , limitin yetmez. [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 16:29 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 abov peki (: artık okula gidince indiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 david hayterdi galiba hastayım o herifin sesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Yok abi o değil bundan bahsediyorum ben http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/people.php?id=832 David Hayter sadece USA versiyonların seslendirmesini yapıyor , orjinali çok daha karizma. [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 16:36 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 yok ben de david hayterınkinden bahsediyorum, yok boyle bi ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=c682Ixwce-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 japonca dublajı yapan admaın sesi oh daesu ya acayip benziyor. bi de bu animasyon twin snakes grafikleriyle izle izlemediysen, o zaman hakkını veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Ben Twin Snakes'de de izledim ama zaten linki verme amacım Japonca dublaj performansını örneklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Sons of Liberty'iyi de izledik bitirdik , Solidus'la helikopterdeki Solid'in savaşını ve Metal Gear Ray sahnelerini Amerikalılar sittin sene kassalar yapamazlar onu diym ben size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 youtubedan twinsnakes'e sardırdım. yok böle bi olay. sniper wolf daş gibiymiş bu arada (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Sniper Wolf MGS1 öyküsündeki görüntü olarak en güzel bayan karakter ama ne yazık ki Kürt olmasından ve sotecilik yapmasından dolayı nefret ettim ben ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 yapmayın boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Neyse... Biri Rus diğeri Japon 2 ayrı genç grup Metal Gear Solid için fanmade "trailer project" yapmış. Rusların trailer project fragmanı : http://www.youtube.com/watch?v=aaDSpp8evVk Japonların trailer project fragmanı : http://www.youtube.com/watch?v=GA4cMk1Mx1Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar