Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

metal gear solid'in filmi geliyor!

elvyn

Öne çıkan mesajlar

Bunlar Twin Snakes (MGS1 Remake) , MGS2 ve MGS3deki FMV videoların birleştirilmiş halleri.Askerdeyken Akşam gazetesinin teknoloji ekini okurken yazmışlardı "Hayranları MGSyi film yaptı" diye.İşte o gün bugundur arıyordum 2-3 gün önce bulmak nasip oldu.

MGS1in bu şekilde yapılmış "filmini" dün itibariyle izledim : Aşmış yani anca öyle diym size ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu kardeş , MGS Tr altyazısını yapmaz diye tahmin ediyorum.Ki bu linkten haberleri olduğunu bile sanmıyorum.Torrent'e yüklemişsin ama seeder yok o yüzden direst download olarak çekmen en mantıklısı olacak.Linkini verdiğim yerde Part 1 , Part 2 , Part 3... diye giden bir kısım var.Her part arası 5-6 saat aralık olması yada IP değişimi koşuluyla çekebilirsin Direct Download olarak.Zaten rapid'le neredeyse aynı mantıkla işleyen bir siteden çekiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

3 gündür indiriyorum (gündüz işyerinde olduğum için yeni bölümü akşam yada sabah çıkarken başlatabiliyorum) şu an Snake Eater hariç hepsi indi.En yüksek gördüğüm yükleme hızı 75 - 110 B arasındaydı.

NOT : Bağlantım 1mbit ve limitsiz , sendeki galiba limitli abi bulaşma sen.Toplamı 6.5 GB çünkü , limitin yetmez.

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 16:29 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...