Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 OLM bu herif askerliğin yarisini evde oyun oynayarak gecirdi ya lânet olsun boyle talihime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Kismetse salı günü bitiyor bugün son kez evci çıkıyorum birazdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Hayırlı olsun simdiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 ne askerlikmiş yavv .bir kere olsun evci çıkamadık.evime 1100 km uzaktaydık ..yazın eğitim alanına giderken arkamızdan ambulanslar gelirdi (:P) acemiler ha-bire sıcaktan baılıyordu :) hatta şöyle bir şey olmuştu alay içtimasında bizim bölük tam alay komutanın konuşma yaptığı yerin karşısında duruyordu bizim de boy uzun en ön sıradaydık.alay komutanı nöbetçilerin durumu ile ilgili bir şeyler söylüyor ,,işte tüm alayda her iki saatte 100-150 kişi nöbet tutuyor bunların 4te3ü uyuyor falan-filân derken güneş bizi de çarptı albayın karşısında tüfek bir tarafa biz bir tarafa yattık :) .yarı baygınken albay ,,aha uykucular içtimaya da gelmiş ,,gibi laflar etti hayal meyal duyuyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Sparkcaster said: OLM bu herif askerliğin yarisini evde oyun oynayarak gecirdi ya lânet olsun boyle talihime öf ulan öfff kendi kasabamda /Ветово/ 6 ay askerlik yapabilme imkânım olduğu halde geceleri kendi evimde yatabilme .cumartesi geceleri komandirlerimle komutanlarımla diskoda ,,dans dans dans küt küt küt ,, vs yapabilme imkanım olduğu halde ben türkiyede askerliği yapacağım demiştim.hatta iki yıldız & çekenk & üstünde çatma kılıç /tümgeneral/ tanıdığımız olduğu halde delikanlı gibi gittik 18 ay yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 DareJedi said: Kismetse salı günü bitiyor bugün son kez evci çıkıyorum birazdan :) hadi geçmiş olsun hayırlı tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Ben de demedim yani beni babamın yanına yollayın yanında askerlik yapayım diye askerlikte bu gibi şeyler ŞANS oluyormuş mayıs sonunda değerli büyüğümüz Sn.Başbuğ ile yemek yerken kendisi öyle demişti bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 gecmis olsun ilhami, yeni sivil hayatinda basarilar :) alismasi zor olur biliyorum ama ne yaparsin iste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Sevgili patidaşım sen bu satırları okurken ben 161 gün önce başlamış olduğum askerlik vazifemi 22 gün evci izni, 9 gün terhis mahiyetinde izin ve 15 günlük heyet raporu ile tamamlamış olacağım Darısı henüz askerliği bitmemiş veya başlamamış er ve erbaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 haydi bakalim, hosgeldin tekrardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Panpa gelince 2 tane plex yollasana ssdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 DareJedi said: Sevgili patidaşım sen bu satırları okurken ben 161 gün önce başlamış olduğum askerlik vazifemi 22 gün evci izni, 9 gün terhis mahiyetinde izin ve 15 günlük heyet raporu ile tamamlamış olacağım Darısı henüz askerliği bitmemiş veya başlamamış er ve erbaşlara. Dota Dota bitirdin valla askerliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 hoşgeldin ilhami. ben de eve e geri döneyim bari ya. diğer herşey bayıyor çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar