Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az müsade

DareJedi

Öne çıkan mesajlar

ne askerlikmiş yavv .bir kere olsun evci çıkamadık.evime 1100 km uzaktaydık ..yazın eğitim alanına giderken arkamızdan ambulanslar gelirdi (:P) acemiler ha-bire sıcaktan baılıyordu :) hatta şöyle bir şey olmuştu
alay içtimasında bizim bölük tam alay komutanın konuşma yaptığı yerin karşısında duruyordu bizim de boy uzun en ön sıradaydık.alay komutanı nöbetçilerin durumu ile ilgili bir şeyler söylüyor ,,işte tüm alayda her iki saatte 100-150 kişi nöbet tutuyor bunların 4te3ü uyuyor falan-filân derken güneş bizi de çarptı albayın karşısında tüfek bir tarafa biz bir tarafa yattık :) .yarı baygınken albay ,,aha uykucular içtimaya da gelmiş ,,gibi laflar etti hayal meyal duyuyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

OLM bu herif askerliğin yarisini evde oyun oynayarak gecirdi ya lânet olsun boyle talihime

öf ulan öfff
kendi kasabamda /Ветово/ 6 ay askerlik yapabilme imkânım olduğu halde geceleri kendi evimde yatabilme .cumartesi geceleri komandirlerimle komutanlarımla diskoda ,,dans dans dans küt küt küt ,, vs yapabilme imkanım olduğu halde ben türkiyede askerliği yapacağım demiştim.hatta iki yıldız & çekenk & üstünde çatma kılıç /tümgeneral/ tanıdığımız olduğu halde delikanlı gibi gittik 18 ay yaptık
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Sevgili patidaşım sen bu satırları okurken ben 161 gün önce başlamış olduğum askerlik vazifemi 22 gün evci izni, 9 gün terhis mahiyetinde izin ve 15 günlük heyet raporu ile tamamlamış olacağım Darısı henüz askerliği bitmemiş veya başlamamış er ve erbaşlara.

Dota Dota bitirdin valla askerliği
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...