Phillamon Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 NVIDIA G-SYNC diye bir şey çıkarmış. Yeni haberim oldu, paylaşmak istedim. Olayı, monitöre eklenmiş G-SYNC kiti sayesinde; ekran kartının saniyedeki kare sayısını monitörün yenileme hızına göre ayarlamak yerine, monitörün yenileme hızını dinamik olarak ekran kartının saniyede oluşturduğu kare sayısına eşitlemek. Böylelikle monitörde oluşan Tearing ve Stuttering sorunları ortadan kaldırılmış oluyor.NVIDIA G-SYNC web sayfası Burada da 60 FPS'lik bir tanıtım videosu var:İndirip izlemeniz tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 birisi gelip "modem dial-up mı bilader?" demeden ben diyeyim istedim.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Amd Freesync http://www.anandtech.com/show/7641/amd-demonstrates-freesync-free-gsync-alternative-at-ces-2014 nvidia nınki birde monitörün uyumlu olması gerek, amd ninki free ve masrafsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Demek ki Mantle ezdi bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar