Cd- Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Müzik bölümünde pek ilgi görmedi https://dl.dropboxusercontent.com/u/24321988/A.Young.Doctors.Notebook.S02E02.720p.HDTV.x264-iOM.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 tanıdık ama çıkaramadım ben de.Bulursan söyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 avicii - addicted to you şaka bir yana baya bilinen bir şarkı ama çıkaramadık shazam ve ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 biliyorum ama söylemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Ochi Cornye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Ajda pekkan da söylemişti... bir günah gibi. http://www.youtube.com/watch?v=zzyVyXfqFJo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 bi bulduruverin hadi beaaa.. Shazam ve Soundhound bulamadı onları ben de denedim.. A Young Doctor's Notebook'ta çalıyodu rus bi sanatçını falan olabilir o yüzden belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 klasik tango muziği ama başka nota dizisiyle çalınmış, belki bir alt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 oğlum ochi chronye işte... varyasyonlarını googledan yardırıcan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 ajda pekkan bile soylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=aSZcRrGpOdc&list=RDaSZcRrGpOdc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Heaa harbi.. ilkinde müziğin üstünde ses olunca çok anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Bunun Türkçe'ye çevrilmiş versiyonu da mı vardı ya sanki Ajda Pekkan şarkısı gibi falan? Çevirmediği bi şarkı kalmadığı için bunu da çevirmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 bu kız fotosu unicef hafıza oyununda vardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Cd- said: Bunun Türkçe'ye çevrilmiş versiyonu da mı vardı ya sanki Ajda Pekkan şarkısı gibi falan? Çevirmediği bi şarkı kalmadığı için bunu da çevirmiş olabilir yukardaki postlara bakmıyorsun galiba=)koymuştum yukarı ajda pekkan'ın söyleidği versiyonu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 adam konu açmış kendi mesajları harici hiç bişeyi okumamışla ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Var shazam demeye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 cumartesi negzel ya http://www.youtube.com/watch?v=zwT6DZCQi9k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 zeper said: Cd- said: Bunun Türkçe'ye çevrilmiş versiyonu da mı vardı ya sanki Ajda Pekkan şarkısı gibi falan? Çevirmediği bi şarkı kalmadığı için bunu da çevirmiş olabilir yukardaki postlara bakmıyorsun galiba=)koymuştum yukarı ajda pekkan'ın söyleidği versiyonu.. Taşak geçiyonuz sanıp bakmadım ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar