mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ben de inanmadım rezervasyon yaptırmış satın almamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 san diego burdur, dallaması boldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 sadece dil için değil YAŞAMAYA GİDECEĞİM OCAK 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 yildirimokur said: Bilenler bilir, Türkiye şu ara yaşanacak yer değil. 2015'de her şey çok güzel olucak, bekleriz. Bilenler biliyor. tabi ki hiç bişey değişmiycek sadece nefes almak lazım arada kastım oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 san diego merkez dikkat etsin herkezz YAŞAMAYA GELİYORUM OCAK 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 bana pek inandirici gelmedi. ucak bileti falan. bu isin icinde bir is var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 bilenler bilir ben hergün hadımköye gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Fistan said: san diego merkez dikkat etsin herkezz YAŞAMAYA GELİYORUM OCAK 2015 hahah abi troll için yazmamıştım ben bunları sadece daha önceki konularda güzel yardımcı olan adamlar vardı şunu yap et diye daha öncede yazmışlardı belki o açıdan bi faydası olur diye yazmıştım da baya baya sapıttı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 türkiyede yaşayanlar nası yaşıyo. kaç milyon insan yaşıyo allah allah garipmiş yaşanmıyo denmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 http://galeri12.uludagsozluk.com/588/bundy-nin-kirik-kalbi-nin-sozluge-vedasi_603781.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 BEN GERI DONECEGIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 amerikadan yeni fikirlerle gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Fistan said: amerikadan yeni fikirlerle gel amaç o zaten,dil kursu da yanında ek,vizyonu değiştirmek gerek kısa bir sürede olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 sen gelme olum sana demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Fistan said: sen gelme olum sana demedim pardon reyiz adam yerine koymuşum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 kızlar rahat orda daha öğrenilcek bişey yok vizyon falan zaten vizyonun varsa vardır yoksa yoktur öyle ülkeye gittim vizyon geldi falan geçelim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 monoscope bize biraz vizyonundan söz eder misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 gittiği yerde san diego.. türkiye'deki tüm gecekondu mahallesi delikanlıları san diego'ya gidiyor zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 moriarty said: monoscope bize biraz vizyonundan söz eder misin benim vizyonum para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Keşke Avrupaya gitseydin de vizyon kapsaydın biraz. Amerikadan öğrenilecek bi şey olduğunu zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 benim vizyonum allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 yildirimokur said: Keşke Avrupaya gitseydin de vizyon kapsaydın biraz. Amerikadan öğrenilecek bi şey olduğunu zannetmiyorum. bende tam tersini düşünüyorum nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 abi sen gitte afrikayada gitsen öğrenecek yeni şeyler var. ne bakıyosun millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 iste vizyon budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 daha somut kanıtlar verebilirsen inanırım yoksa ben de uruguay'a gidiyodum geçenlerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar