Mithat Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Ohoo öyle arada yenildiğimiz küçük takımlara gireceksek bu sene kime elendiğinizi hatırlatırım çok yakın zaman olur.
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 hayır bide sıkıntı şu. kimse kalkıpta zaa ezik demedi. adam direk rage'e girdi uefa.jpg'ler falan koydu. normal bir insan gibi yapılan " gs ne kadar berbat oynadı" eleştirisini kaldıramayacaksan siktir git lan futbol bölümünden dandik adam
fizban Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 memleketin hali yuzunden kimse dalga bile gecmemis kendi kendine rage'e girmis.
Mithat Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Yok bencede galatasaray rezalet ötesi oynadı , konu fenerbahçeyle alakalı değil o yüzden fenerbahçeyi konuya katan arkadaşlara yönelikti o mesajım. Bugün chelsea harbiden yattı bence , 2-0 değil kassalar 5-0 olurdu.
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 abi cidden şaka gibi bu yeni yetememeler. kimse zaa çekmedi, kimse fener soktu çaktı çelsi ne kodu demedi. herkes futbolcu eleştirdi gs berbattı dedi. adamlar direk gelip eski arşivleri açıp resimlre koyup videolar paylaştı ya. anlayamıyorum bu gslilerin halini. bırak yenildiysende sus ulan. takımını herkes gibi eleştir millete saldıracağına kuduz köpek gibi
Mithat Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Sen hiç konuşma beyin yoksunu mahlukat sana ayrıca sinirlenirim ama uyarılar aldım uzun tutmuyorum sana karşı oluşan ragelerimi ki öyle çok feedlemiim hafif böyle atıştırmalık feedlemeler olsun. Bu biyiğa idi , araya insanlar girmiş.
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Esh said: KUDUZ KÖPEK HAKSIZMIYIM ? ALLAHAŞKINA SÖYLE
fizban Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ooo hemen beyin yoksunu mahlukat geldi. bi ps3 satsana hemen 150 tl'ye, sonra vazgecersin.
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Abi olayı nereden Fenerbahçeye getirdiniz yine, çhahauhau çok komik lan.
fizban Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 dur ya kalsin az daha. mac cok bayikti eglenceli adam iste. pzero'yu galatasarayli dusun uzerine onun ciddi olanini dusun oyle komik.
Mithat Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Bütün fenerliler gelsin hepiniz gelin , sizin şikeden yargılanan , şampiyonlar ligine bile alınmayan , toplamda kupa sayısı türkiyede 2. sırada kalan , hep bir başarı olarak 2. sırada kalmak zorunda olan takımın taraftarı rage'iniz ile feedleyin beni.
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mithat said: Bütün fenerliler gelsin hepiniz gelin , sizin şikeden yargılanan , şampiyonlar ligine bile alınmayan , toplamda kupa sayısı türkiyede 2. sırada kalan , hep bir başarı olarak 2. sırada kalmak zorunda olan takımın taraftarı rage'iniz ile feedleyin beni. 6 KASIM
Zegna Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mithat said: fizban said: of arkadas yenildiniz mi asabinizla yenilin ya, nasil bi is bu hemen gelmis uefa cup.jpgler. Orada lig var türkiye kupası var türkiye süper kupası var , fenerin sıfırı var , beşiktaşın 8i var. Sen bir uefaya takıldıysan kabahat jpeglerde değil , uefayı oradan çıkartsakta hala en başarılı biziz sıkıntı yok. frustrated lion in the mix ahah
Theridone Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mithat said: Bütün fenerliler gelsin hepiniz gelin , sizin şikeden yargılanan , şampiyonlar ligine bile alınmayan , toplamda kupa sayısı türkiyede 2. sırada kalan , hep bir başarı olarak 2. sırada kalmak zorunda olan takımın taraftarı rage'iniz ile feedleyin beni. steviç, ümit kaçtı ümit sağ çaprazda ümit, ümit gidiyor hakeme bakıyorum, verdi golu 6 oldu
fizban Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 olm yeter lan intihar falan eder simdi bu. akp'ye oy vermeyecekmis, durun oyunu kullansin 30 mart'ta sonra intihar ettirin.
Certhas Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 beşiktaş 8 yediyse ne oldu? bu oyun sonuçta, keyif almak için izlenir. // editler editler. birine yüklenmeye gerek yok.
Biyik Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mithat said: Sen hiç konuşma beyin yoksunu mahlukat sana ayrıca sinirlenirim ama uyarılar aldım uzun tutmuyorum sana karşı oluşan ragelerimi ki öyle çok feedlemiim hafif böyle atıştırmalık feedlemeler olsun. Bu biyiğa idi , araya insanlar girmiş. açık açık şahsıma hakaret edilmiş sen bana hakaret edene kadar burası çok nezihti baba hakkıların, lefterlerin, sinyorların, metin oktayların ruhu vardı forumda şu güzel ortamı bozdun geldin, nefret tohumları ektin
Mithat Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Fenerin noldu 107 sene mi be oldu kurulali , biz dioruz uefa, lig, kupa, super kupa hatta sampiyonlar ligi yari finalleri avrupa basarilari diye kisaca ozet bunlarin hepsinde turkiyede birinci siradayiz, bunlarin 107 senede tek basarisi 6-0 , yaziktir lan iyiki yenilmisiz yoksa baya elinizde hic gosterecek bisi kalmayacakmis
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 abi biz de galatasaraylıyız ama şu mithat yüzünden surada yazıcak bişi kalmıyor bize adam otomatikman karsı takım taraftarlarını haklı cıkarıyor ne desek boş şimdi.
Öne çıkan mesajlar