Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C.L. 2. Tur Chelsea - Galatasaray 18/03/2014 21:45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sözüm selçuk'u övenlere
xavi'nin taş çatlasa 1 maçı 2 maçı kötü olur
selçuk'un barutu ise erken bitti bu sezon yok
futbolda devamlılık esastır
Mesaj tarihi:
morinyo matayı yollarken baya sövmüştüm. wilyanıda ilk konsla izliyoduk böle şaşırdık kim lan bu bunun yüzünden mi gitti mata falan derken maç sonunda fikirlerim değişmişti gerçekten.

baya 3 mataya değişmem şu anda. şürle kart sınırında olmasaydı oscar yerine oynasaydı gerçekten 5-0 bitmişti maç. vilyanla şürle gerçekten saçma sapan koşan saçma sapan press yapan adamlar. baya maçın başından sonuna kadar o kadar ağır press var ki o ikisinden bütün organizasyonu bozuyor hayvanoğulları
Mesaj tarihi:
pozisyonu degisti gorevi degisti laflarına cok guluyorum ya. eskiden deco varken xavi savunmaya daha yakın oynardı simdi busquest oldugu icin hucuma daha yakın oynuyo. ozaman da xavi idi simdi de xavi. eger top tier bir futbolcu oldugunu iddaa ediyorsa selcuk hepsini yapıcak. bu sene geldigi mac yok selcugun sadece topu durdurup geri atan bi adam sene basından beri gercekten hıncal ulucla aynı seyi dusunmek beni de uzuyor ama gercek bu ne yazıkki.

burak kanatta olmuyor. olmayacak da asla. evet turk oldugu icin hala takımda kalacaktır hatta kalsın da ama yanına drogba gibi bi adam degil daha hareketli daha topa hakim kosusu icin bosluk da yaratıcak kosusuna pas da atıcak lazım. almeida falan lazım yani. sneijder bosa cıkmadıkca bisey yapamaz zaten. dayak yedi mac boyunca. faul olarak degil surekli gotunde bi adam vardı ilerde kalabalıklasamadıgımız icin. yekta yoktu. melo erken sarı karttan dolayı etkisiz kaldı. drogba 3 kez kafa topu aldı baska bi islevi yoktu. eboueyi suclayamıyorum 3 mac oynama 1 mac oyna zor is tabi. cejunun etoyu yakalayamamısna inanmak istemiyorum. semih iyi yani yere yanlıs da yatsa kalkıp pesinden kosuyor olması bile en azından inandırıyor kendine. telles iyi. muslera iyi. umut lutfen gitsin. hajrovic bu takıma zaten napsın asdf.
Mesaj tarihi:
Hazard ile Willian heralde 13-14 yaşında arkadaşları ile halı sahada bile bu kadar rahat maç oynamamışlardır, Gs "akıllı olun gol atarız" imajı verse tarihi fark yerdi bu maçta, ben bu kadar eziklendiğini bir takımın uzun zamandır görmemiştim.
  • Yeni Oluştur...