delihan Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 On 6.02.2021 at 06:32, fabulosoguy dedi ki: On 6.02.2021 at 06:32, fabulosoguy dedi ki: oynayan var mi aktif Olmazmı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 bu oyunun tablet ve mobil sevdası olmasaydı çok güzel gelişme potansiyeli vardı. kendilerini limitlediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 ii dedin xkral TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 devam edebilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2024 komple sıfırdan yeni avrupa sunucu açılıyormuş. full türkçe desteği olması beni şaşırttı. duyuru videosu bile türkçe mobil bir mmo için gayet güzel bir seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2024 fena değil. hayvan gibi kalabalık yalnız sunucu. ama oyun kalabalığı iyi manage ediyor hayret. subscription almak için mobilden girip haftalık almak şu an en mantıklısı, aylık 500 tl ama haftalık 40 tl lel gerçi ios'ta aylığı 150 tl imiş ben fakir android olduğum için onu bilemiyorum. ama pc clienttan girince direk dolar bazlı oluyor, iyice tuzlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar