DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 vmware ile mac os x kurdum node.js yukledim terminal ile app yuklemeye calisiyorum password soruyor passwordum yok bos entera basinca da kabul etmiyor bu sefer kullanici passwordu belirledim bi tane oyle denedim ama password sordugunda yazi yazamiyorum terminale, sadece enter ve ctrl+c calisiyor neden boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Calismiyo degil lan, sifre neyim girerken gorunmuyo direkt ama giriyosun iste. Enter'a basinca degerlendiriyo dogru girmis misin girmemis misin diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ahah gir sen yapıştır entera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Buradan Linux bilgin 0 diyor ve sorun oldugunda sor diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ahahahhahahahahah Ben de dün gördüm, anlamadım soruyu, ulan diyorum ne demek istiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar