Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 bir arkadaşım psikoloji yüksek lisans tezini salzburg üniversitesinde, "siyasal protestonun psikolojik faktörleri" üzerine, gezi olayları örneğinden yola çıkarak hazırlıyor. bunun için bir anket hazırladı. anket 5 dk'lık, internet üzerinden. bilimsel bir sonuç çıkarabilmek için, ankete geziye katılan/katılmayan iki taraftan da makul düzeyde katılım olması gerekiyor. sorun şu ki; gezi'ye katılmayan görüşten ankete katılım sayısı çok az. bu durumda araştırmanın da bilimsel değeri kalmıyor. gezi karşıtı olan (yakınlarınız da olur), özellikle genç nüfustan, yardımcı olmak isteyen varsa benimle özelden iletişime geçebilir. anket tamamen anonimdir. anket siyasi içerikli değildir. bilimsel bağlamda psikolojik bir araştırma, tekrar belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 yolla bana desteklemeyenlerle iç içeyim ne düşündüklerini biliyorum dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 geziyi desteklemeyen role playi yapayım sana "duble yol ve asgari ücret" dahilinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ben karşıyım yolla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 abii :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 yok ben ciddiyim gayet aküret yapıcam zaten biri okuma yazma bilmyio istesede yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 yolla çok ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 geziye katılmak istemeyen ama akpli de olmayan bi arkadaş var. milli görüşçü falan vereyim mi ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 araştırma tam da senin "aküret" dediğinin ölçütünü belirleyen şey. önce bu anketi gerçekten muhattabı insanlarla yaparız, sonra senin "aküret" olup olmadığını söyleyebiliriz. meanwhile bir araştırmacının kariyeri yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 tiLi said: geziye katılmak istemeyen ama akpli de olmayan bi arkadaş var. milli görüşçü falan vereyim mi ona? olur ya, önemli olan gezi protestolarına katılması ya da katılmaması. particilik değil. bu arada konu fiilen katılmak ya da katılmamak. bizzat meydana çıkmak ya da sosyal medyadan destek olmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 bizim ofiste bi eleman var işte, tayyip baba diyen hepsi montaj hepsi dış hüç hepsi ameriga israyil diyo eleman yolla yaptırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ben varsaymıcamki bişeyleri. ne düşündüklerini %100 biliyorum zaten burdaki 2 kişinin. 2side farklı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 geziye katılmadım. yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 o zaman log out butonu yukarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Cons said: ben varsaymıcamki bişeyleri. ne düşündüklerini %100 biliyorum zaten burdaki 2 kişinin. 2side farklı zaten. sorular siyasi atmosferle ilgili sorular falan değil. tamamen kişisel ve siyasetten, genel görüşlerden uzak sorular. haliyle sadece kişinin kendisi hakkıyla cevaplayabilir. eyvallah ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 anket türkçe mi bu arada? geziye katılmayan adam arıyoruz sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ya işte yanıma çağırıp yaptırırdımda okuma yazma bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 anketi koysana aslında bakalım nasıl sorular mış merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ÇABULCULARIN GEZİCİLERİN ANKETİNİN BU FORUMDA İŞİ YOK QARDEŞ BURASI NEZİH BİR FORUMCUKTUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Ractamainus, arkadaşın submission tarihi ne zaman? Makale en erken ne zaman okunabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 vatan hainliğini meşru göstermek için yapılan bu anketlere ses çıkarmayalım mı? hangi güçlerin nasıl planları olduğunu gayet iyi biliyoruz. ama millet bu oyunu bozar. ben milletimin iradesini koruma noktasında gerekli adımları atarım. bakın, 30 mart çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 anket türkçe. Feamer said: anketi koysana aslında bakalım nasıl sorular mış merak ettim ya public dağıtmak istemiyorum şimdi. liberal said: Ractamainus, arkadaşın submission tarihi ne zaman? Makale en erken ne zaman okunabilir? 3 ay sonra falan okunabilir ama almanca olacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 akp forumları falan yok mu? oraya açsan bu konuyu, daha faydalı olabilir senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 almanca bilen akpli, sıkıntı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar