Flassh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 aynısı macırda 35 lira sonra gidip bir bisikletci de falan pompa ile hava bastırıyorsun ekstra olarak toplam 37 liraya flan patlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Flassh said: aynısı macırda 35 lira sonra gidip bir bisikletci de falan pompa ile hava bastırıyorsun ekstra olarak toplam 37 liraya flan patlıyor Ben 300gram bonfileye nusrette 100 tl öderken sen 15tl ye marketten alıyorsun zaten. Neyi kanıtlamaya calışıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 En azından 100 tl mazot ile 400 km yol yapanlar yazmasın ben 50 km yapamıyorum 100 tl benzinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 benim anlamadığım punkçı vegan fakir ama gurursuz kız markayı nasıl tanıyor da laf sokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 6k vermen montun çirkinliğini kapatmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 jacabo said: benim anlamadığım punkçı vegan vergi fakir ama gurursuz kız markayı nasıl tanıyor da laf sokuyor Sorduğun sorunun cevabı var zaten sorunun içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 sequo lazım olursa haber ver consla paraları sıfırlayalım hemen bu işte çok iyiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 moriarty said: sequo lazım olursa haber ver consla paraları sıfırlayalım hemen bu işte çok iyiyiz Kanka consu denedim daha önce altınları çok iyi sıfırlıyor o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 vay oç bana bu parlayan şey ne dediğimde güç yüzüğüm kanka falan diye kandırmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Altinlari yastigin icinde sakliyor orç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Liebe said: Dworgian said: totemic said: sequo iki üç arabanın resmini koyda ortam şenlensin. böyle hiç tadı yok başlığın.. abi instagram varsa bilzerian takip et o zaman jasdklasj ya :( ben bu tarz yaşamları hep filmlerde falan oluyor sanıyordum :( of ulan adaletini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Sequo said: jacabo said: kaç para bu 6.5K ya almıştım ben. Ekim'de evleniyorum kısmetse , salon takımım eksik bilginlerine arz ederim , teşekkürler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Sequo said: moriarty said: sequo lazım olursa haber ver consla paraları sıfırlayalım hemen bu işte çok iyiyiz Kanka consu denedim daha önce altınları çok iyi sıfırlıyor o :) AHAHAHA kimse anlamamış ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ben anladım da götünü uluorta konuşmak istemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 benim götüm halka malolmuş bir göt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Cons said: Sequo said: moriarty said: sequo lazım olursa haber ver consla paraları sıfırlayalım hemen bu işte çok iyiyiz Kanka consu denedim daha önce altınları çok iyi sıfırlıyor o :) AHAHAHA kimse anlamamış ama :( yarışmadan bahsettiğinizi anlamadık mı sandın sdklşasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ha tamam sdlfmvskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 herkes senin gibi edebsiz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Ne kadar zengin olursan ol ,bir monta 6.5k para vermek doğru değil bence..ferro alırsın belki saat alırsın ama bana monta bu kadar para vermek yanlış geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 bir monta 6.5k ver. alın teriyle kazandığın para, helal olsun. ama çirkin bir monta verme. o mont ne yahu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Göt kalkıklığı konusunda makina mühte okuyan/okumuş kızları kimse geçemez. Maksimum %5 olan bir kız/erkek orandan bahsediyorum, baya baya pala bıyıklısının hatta 100 kilo olanının bile peşinde birileri olur bu yüzden. Ancak bunların büyük kısmı da evde kalıyor bu aşırı ego patlamasından sonra kimseleri beğenmeyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 bugün paul shark vitrininde 6.5k ya çirkin ötesi bir deri mont vardı. demekki sequo alıyorre onları. bildiğin iğrençdi. sequ , hacı tamam zenginsin de , ne kadar pahlaı bir o kadar güzel demek değil gerçekten. çekememezliğimizden değil. kaldı ki body e baya sardın, vücudu abartmadan gösteren şeyler giymen lazım. üstündeki gayet sıradan, bir espirisi olmayan bir şey. belki senin tier'a hitap ediyor, onlar hemen ayıkıyor ama bildiğin çirkin be bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Bence sequo'yla zengin forumlarında fakir diye dalga geçiyorlar. O da gelip bizimle dalga geçiyor burada. Bir de Türkiye'de punkçı vegan olabilmek için babadan zengin olmak lazım, onu not düşeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 veganlık zaten zengin bir hobi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Senin hanım bütün bu olanlara nasıl eyvallah diyor orada takıldım ben? Yani 2 hatun gelip sana iyi yada kötü laf atacak ondan sonra masaya senin hanım davet edecek bunları !? Edit: Typo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar