Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi beşiniz ?

somebody

Öne çıkan mesajlar

Şu anda oynayan oyunculardan basketbolda en iyi beşiniz ne olur ? Biliyorum çok seçenek var. Mesela :

1- Ginobili - Dirk Nowitzki - Kobe Bryant - Lebron james - Shaquille O'neille

2- Allen Iverson - Dwayne Wade - T-Mac - Tim Duncan - Kevin Garnett

3- Steve Nash - Richard Hamilton - Steve Francis - Vince Carter - Ben Wallace

Hakikaten seçenek çok... Gary Payton, Jason Kidd , Karl Malone , Finley ....................[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdiye kadar oynanan maçlardaki maç başına üretilen sayılara göre baktığımda şu kadro oluşuyor.

PG McGrady 28
SG Bryant 24
SF Stojakovic 24,2
PF Garnett 24,2
C Shaq 21,5
Toplamda 121,9

Peki bu sayı makinelerini biraraya koysak ne olur. Shaq ile KObe birbirine girer hatta uslanmaz kitapta yazarlar, Garnett kesin McGrady'i döver (ki iskoç ismini de bir zenci de görmek ayrı bir neden de olabilir) Garnbett'in sezon öncesi estirdiği fırtınada gördüüğüm kadarı ile antremanlarda despotlaşabiliyor.
Bir tek bu dörtlü de Peja suskun kalır oda şu anda olduğu gibi oyuna küser, takıma küser, gideceğim ben der.

Gelelim harmonisi uyumlu kadroma,
PG D.Wade (en iyi açılış yapan kişi bence)
SG R.Allen (Sonics'i sırtladı götürüyor)
SF D.Nowitzki (ki bazen 4 de oynayıp destek olur)
PF T.Duncan (hep efendiydi bu sene de öyle)
C S.O'Neal (4 yaş küçüğümdür ama söz dinler)[signature][hline]e-mail:[email protected]
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

kidd-stojakovic-tmac-yao-garnett[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...