somebody Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Şu anda oynayan oyunculardan basketbolda en iyi beşiniz ne olur ? Biliyorum çok seçenek var. Mesela : 1- Ginobili - Dirk Nowitzki - Kobe Bryant - Lebron james - Shaquille O'neille 2- Allen Iverson - Dwayne Wade - T-Mac - Tim Duncan - Kevin Garnett 3- Steve Nash - Richard Hamilton - Steve Francis - Vince Carter - Ben Wallace Hakikaten seçenek çok... Gary Payton, Jason Kidd , Karl Malone , Finley ....................[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 2 Guard cıkarım 1 center 1 sf 1 pf Jason larınız ikisini alırım Jason Kidd - s.g / p.g Jason Williams - p.g / s.g K.G - P.f Shaq - C Peja - S.f böle fantastik oynatırım işte t-mac miş kobiymiş iplemem bu 5 de geleni geçeni öper[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ben wallace - kevin garnett - dirk nowitzki (yanlış yazdım sanırım ) - t-mac - jason kidd[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 pg= kidd sg= kobe sf= marion pf= kevin garnett c= shaq[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 iverson-kobe-tim duncan-garnett-wallace[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Dwayne Wade Derek Andersson Kobe Braynt Tim Duncan Shaq ... .. .[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Şimdiye kadar oynanan maçlardaki maç başına üretilen sayılara göre baktığımda şu kadro oluşuyor. PG McGrady 28 SG Bryant 24 SF Stojakovic 24,2 PF Garnett 24,2 C Shaq 21,5 Toplamda 121,9 Peki bu sayı makinelerini biraraya koysak ne olur. Shaq ile KObe birbirine girer hatta uslanmaz kitapta yazarlar, Garnett kesin McGrady'i döver (ki iskoç ismini de bir zenci de görmek ayrı bir neden de olabilir) Garnbett'in sezon öncesi estirdiği fırtınada gördüüğüm kadarı ile antremanlarda despotlaşabiliyor. Bir tek bu dörtlü de Peja suskun kalır oda şu anda olduğu gibi oyuna küser, takıma küser, gideceğim ben der. Gelelim harmonisi uyumlu kadroma, PG D.Wade (en iyi açılış yapan kişi bence) SG R.Allen (Sonics'i sırtladı götürüyor) SF D.Nowitzki (ki bazen 4 de oynayıp destek olur) PF T.Duncan (hep efendiydi bu sene de öyle) C S.O'Neal (4 yaş küçüğümdür ama söz dinler)[signature][hline]e-mail:[email protected] MSN:[email protected] ICQ:341-207-046 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cems12 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 wade, t-mac, lebron, garnett, shaq :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ya iyide neden en iyi 5 iniz?? en iyi 11 iniz desenize yaws birazda basketboldan gına geldi artık1!![signature][hline]böyle hayatın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 yazmayabilirsin mandoo... kimse seni zorlamıyo... sende en iyi 11 die topic aç onada yazalım.. dert değil yani..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 basketboldan gınamı geldi lol kaç tane topic varki[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 üzülerek t-mac'i yazamıyorum L. James K. Bryant A. Iverson K. Garnett S. O'Neal[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Shaq B.Wallace K.Garnett Iverson K.Bryant[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim [Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 30 Aralık 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: uncla, 30 Aralık 2004 19:05 tarihinde demiş ki: üzülerek t-mac'i yazamıyorum zebep??[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ilk 3 pozisyonda yazdığım adamlara sempatim daha fazla t-mac'e oranla,bu nedenden[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Amare Stoudemire Kevin Garnett Grant Hill LeBron James Steve Nash[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 2. beş iverson-wade faln[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 kidd-stojakovic-tmac-yao-garnett[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 nash / kidd kobe / lebron james shawn marion / kirilenko garnett / duncan shaq / brad miller[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 wade ray allen marion duncan shaq herseyiyle tastamam bi takim. savunmasi hucumu sutu drive i paslari bilmemnesi ego problemi de olursa duncanla shaq arasinda olur ama duncan öle bi adam diil. bu bes is yapar bence.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 allen iverson tracy mcgrady kobe bryant dirk nowitzki kevin garnett[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 nash,hedo,t-mac,memo,yao[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Kidd-Kobe-garnett-duncan-O'neil en sansasyoneli bu olur heralde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
david_beckham Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ıverson-wade-t_mac-duncan(r.wallace de olabilir)-shaq[signature][hline]Sen bir insansın Ben bir insanım Pis kokulu bişeye bastım Ayağıma yapıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 PG-Kidd SG-Kobe Bryant SF-Peja Stojakovic PF-Dirk Nowitski C-SHAQ[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar