Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 jeep compass iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Selam, Benim babam da aynı dertten muzdarip, o sebeple yüsek yapılı ve dik oturma pozisyonlu araç bakıyorum. Ben bile belim ağrıdığı için MPV tarzına devam ediyorum : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 mercedes g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Subaru forrester iyidir. Paran varsa ama evoque'tan şaşma görüntü arıyorsan. Bir de kia alma bence, ne olursa olsun kia. Tiguain iyidir bir de benim gördüğüm kadarıyla kendine baktırıyor gene de çok fazla olmasına rağmen yollarda; tabi donanımlıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Almanyadasın madem volvo xc60 gider bence. Tip olarak biraz çirkin diğer volvolara göre ama konforuna diyeccek yok. Türkiye için bende 2. el Tiguan bakıyorum bunların hangi modeli ne çözemedim ben. Hangisinden uzak duracağım? Kendi adıma yine Tiguan yerine Amarok alsam uzun yolda sürekli olarak rahat edermiyim? Nissan Quasqai yerine Nissan Murano baksan daha iyi. SUV ama kesinlikle konfor akıyor araçtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Vodan said: Bunun haricinde Evoque'lar ne kadar? evoqueler baktım bu aralar ikinci el 20.000 kmye kadar 30 bin euroya var. Kalitesi konusunda biraz araştırmak lazım . Sıkıntı yaratmıcak bir araçsa düşünebilirim bunu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 suzuki sx4 bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 valla bulduysan kacirma, ben 37kdan asagi evoque gormedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 renault captur var bende 0.9 tce. dizeli otomatiği de var. ben memnunum en boşu var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Hala araçlara düzgün bakma fırsatım olmadı işten güçten. İşyerinde bir arkadaş feci şekilde skoda octavia kombi konusunda beni ikna etmeye çalışıyor bir yandan, aklıma yatmadı da değil. Fiyat/Performans olarak VW den bile iyi durumda skodanın araçları. Evoqueunda elektronik sistemlerinin kötülüğü üzerine bir kaç şey okudum, gördüm falan bi gidip araca kendim bakmam lazım. İngilizler şekil araç yapmışlar ama almanlar kadar test etmiyorlar araçları. Renault düşünmüyorum hali hazırda zaten clio kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Selam, Octavia alacaksan eğer >=2013 model olsun. Yeni kasa çok daha iyi; daha hafif şase sayesinde düşen tüketim, daha iyi ivmelenme değerleri, daha çok elektronik oyuncak, daha güncel tasarım. İkinci elde ben combi göremedim bu yeni kasa için; o biraz üzmüştü :( Superb Combi de düşünülebilir; balinadan hallice. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 subaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 infiniti fx35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 paramecium said: Selam, Neler MPV: -VW Touran -VW Sharan -Citroen Picasso -Opel Zafira -Renault Scenic -Seat Alhambra -Seat AlteaXL -Pejo'dan birkaç bişi! Aklıma gelenler bunlar. Saygılar. olay buraya geldi :)Arabayı ıkıncı araç olarak eşime almaya karar verdik. Paramecium'un tecrübe konuşmuş burda Crossoverlar bagaj olarak direk yetersiz. SUV yuksek modellere cikmak lazım bagaj ıcın onlar da pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 SW neden kimse almiyor artik? halbuki ben bmw touring lere sapirdata sapirdata bakiyorum. atacaksin oltayi vs yi arkaya. al bir kac arkadas. ogleden sorna bir balik mangal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Selam, Çocuklar büyüdüğünde falan eyvallah ama çocuk koltuğu ile kullanmak -en azından benim için- dert. Daha ferah ve modüler oluyorlar bir de. Ama dersen ki A6 allroad alsana, susarım! :)o Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 yakından ınceleme fırsatım olmadı da ford-bmax bu kategoriye dahil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Selam, Dâhil edenler var ama ben Ford'u adamdan saymıyorum :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Al Passat variant, her işini gorur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 paramecium said: Selam, Dâhil edenler var ama ben Ford'u adamdan saymıyorum :) Saygılar. Nissan note hakkında ne diyorsun? Bu kategoriye girebilir mi? Fordun nesi kötü birde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Selam, Note ve Jazz small-MPV olarak geçiyorlar -diye biliyorum-. Abi Ford işte... Tipi, iç tasarımı... Ford abi işte :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar