Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crossover tavsiyesi

GEd

Öne çıkan mesajlar

Almanyadasın madem volvo xc60 gider bence. Tip olarak biraz çirkin diğer volvolara göre ama konforuna diyeccek yok.

Türkiye için bende 2. el Tiguan bakıyorum bunların hangi modeli ne çözemedim ben. Hangisinden uzak duracağım?

Kendi adıma yine Tiguan yerine Amarok alsam uzun yolda sürekli olarak rahat edermiyim?

Nissan Quasqai yerine Nissan Murano baksan daha iyi. SUV ama kesinlikle konfor akıyor araçtan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Hala araçlara düzgün bakma fırsatım olmadı işten güçten.

İşyerinde bir arkadaş feci şekilde skoda octavia kombi konusunda beni ikna etmeye çalışıyor bir yandan, aklıma yatmadı da değil.

Fiyat/Performans olarak VW den bile iyi durumda skodanın araçları.

Evoqueunda elektronik sistemlerinin kötülüğü üzerine bir kaç şey okudum, gördüm falan bi gidip araca kendim bakmam lazım.

İngilizler şekil araç yapmışlar ama almanlar kadar test etmiyorlar araçları.

Renault düşünmüyorum hali hazırda zaten clio kullanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Octavia alacaksan eğer >=2013 model olsun. Yeni kasa çok daha iyi; daha hafif şase sayesinde düşen tüketim, daha iyi ivmelenme değerleri, daha çok elektronik oyuncak, daha güncel tasarım.

İkinci elde ben combi göremedim bu yeni kasa için; o biraz üzmüştü :( Superb Combi de düşünülebilir; balinadan hallice.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
paramecium said:

Selam,

Neler MPV:
-VW Touran
-VW Sharan
-Citroen Picasso
-Opel Zafira
-Renault Scenic
-Seat Alhambra
-Seat AlteaXL
-Pejo'dan birkaç bişi!

Aklıma gelenler bunlar.

Saygılar.

olay buraya geldi :)Arabayı ıkıncı araç olarak eşime almaya karar verdik.

Paramecium'un tecrübe konuşmuş burda
Crossoverlar bagaj olarak direk yetersiz. SUV yuksek modellere cikmak lazım bagaj ıcın onlar da pahalı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...