Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Selam patiler, Kasım gibi Viyanaya gidelim diyoruz Tecrübeli arkadaşlardan öneri/tavsiye vs alabilir miyim? birde nerde kalınır? teşkürler
Zep Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 kasım soguk olur ya en güzel ilk baharda olur viyana nisan mayıs ayarlayabiliyorsanız daha iyi
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Geçen sene kasım fena değildi ama soğuyor. Kasım da punshc ve glühwein içme şansınız olur. Çok fazla yer var. Innerstadt ı gezersiniz Schönnbrunn (eğer mayıs gibi giderseniz summerkonzert'e denk gelebilirsiniz) Stephan katedrali ve stephanplatz (bizdeki istiklal) Belvedere Hundertwasser evi (yağmur yağarken borularla müzik yapan ev) Taşralara gidin. Özellikle Wachau valley müthiştir. Krems gibi köyler eylül de güzel olur bağ bozumu falan muhteşem şaraplar içersiniz. Sachretorte kesin yeyin Mozarkugel allahaşkına almayın DO&Co da yemek tavsiye ederim Viewpoint olarak Stephan katedralinin kulesi ve Donatrum var
Patice Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Pegasusun çılgın kampanyasına çöreklendik. 2 kişi gidiş - dönüş 500 TL. Kampanya Kasım 14 - Mart 15 arasında. Gönül ister ki ilkbaharda gidelim ama tarih alternatifimiz yok. Gezi rotası 2 gün Viyana - 2 gün Prag diye düşündük. Öneriler neler. Burda dursun hadi bu.
Zep Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 dün pragtan viyanaya geldim. 5. kez falan oldu heralde artık. dursun bu burda bi ara detaylı yazarım.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Şu pegasus tan bilet tutturamayan herhalde bir tek ben varım
Zep Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Esh said: millet kafka gibi hayat yaşıyo lan abi heryerin kafası çok değişik ama nerde gerçek anlamda yaşamaya başlarsan olaylar baya değişiyor. Istanbula tatil için gelince, kafan rahat olunca trafiği boku püsürü batmıyor hiç ohh ulan ne güzelsin diyip gidiyorum. gerçi son 5 yılda iyice ırzına geçtiler avmden geçilmiyor boğazda evim olsa gelir yaşarım ama hiç düşünmem sdfsd
Suark Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ulaşımı falan neyle hallediyorsunuz? Ne kullanmak lazım? Bide kalıcak yer sorunsalı var, oteller biraz tuzlu gibi ( e tabi zengin ülke :&/ ), önerebileceğiniz otel falan var mı?
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 gerçek mezarcılık yapmak istiyosan 3-5 günlüğüne türkiyeye dönmüş öğrencilerin evini/odasını kiralayabilirsin dflkbdfba
Suark Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 neden gitmeyek?Kötü mü ki? ya mezarcılık değil o derece de, optimumu arıyorum.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 hosteller var bizim buradaki apart mantığında 3-10 kişilik odalarda yabancılarla kalıyorsun en ucuzu onlar tabi evli çift için bi mantığı yok. booking 359 tl 10-14 kasım için ama 4 kişilik oda.
Suark Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 otel ya direk, 2 kişilik privacy hede hödö. hostel olmaz
Patice Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Zep said: dün pragtan viyanaya geldim. 5. kez falan oldu heralde artık. dursun bu burda bi ara detaylı yazarım. Zep, ayrıntılı yaz bize. Kasım ayının ilk haftasonu gidelim diye düşündük. Bazı oteller bulduk, ama yönlendir bizi. Prag'a geçicez orası için de tavsiye de bulun.
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 booking.com dan flash deal falan bakın abi tatile 1 ay kala
Patice Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Viyana vizesi almak zorlar mı peki? Millet çok kastırtmış.. Uçuşun iadesi de olmayacak, vize alamazsak nanay olmasın.
Biyik Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 he çok zormuş, viyana konsolosluğu sıkıymış bu konuda. viyana vizesi ne lan
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 avusturyaya ayrı viyanaya ayrı vize alıyorsun öyle herkes giremiyor başkente
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Patice said: Viyana vizesi almak zorlar mı peki? Millet çok kastırtmış.. Uçuşun iadesi de olmayacak, vize alamazsak nanay olmasın. Geçen sene almıştım pazartesi başvurdum salı geldi posta ile bende şaşırdım 1 gün sürdü yani. Turistik vize 1 aylık çok girişli verdiler.(1 ay bana yetiyordu ama yinede kısa bence) Belgelerin tam ise ve daha önce pek çok avrupa vizen varsa sıkıntı çıkmaz. Tek sıkıntı çalışanlar inanılmaz suratsız :)
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Fistan said: avusturyaya ayrı viyanaya ayrı vize alıyorsun öyle herkes giremiyor başkente troll mü anlayamadım ama yok öyle birşey :)
Patice Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Yaaa detay verin. Bugün biletleri alıyoruz. 8 Kasım cumartesi gitmeli.. Ne yenir, ne içilir, nerede kalınır.. Viyana'dan Prag'a neyle gidilir? Ne kadara mal olur?? Nerde gezenti patiler.. :?
Öne çıkan mesajlar