WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 telefonumu yazdım üzerine, 1.5 2 parmak boşluk var aşırı gevşek değil, çıkarmaya uğraşmıyo hiç ama, şu çok baskı olursa açılanlar daha iyi olur gibi geldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 kediye tasma takmayın. kedi özgür hayvan, köpek muamelesi çekmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 eğer öyle bir teknoloji varsa, yüksek yük altında açılmalı süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 bendeki bunun kahverengi kirmizili alacali bulacali olani. benim kedinin renkleri ile super oluyor :P bir de yesilinden var. ortada bir cit cit goreceksiniz. bu uc kademeli. kedinin agirligina gore kademelerden bir tanesini seciyorsunuz. yuk altinda tasmayi atarak serbest birakiyor. ancak kendi basina sokmesi pek mumkun degil. test edildi, onaylandi. benim veteriner satiyordu. petshoplarda bulursunuz. yalniz dikkatli olun, en az 1 parmakli bosluk olmuyorsa takmayin. bunlar boy boy, ama cogu yerde sadece en ufak boyunu satiyorlar. http://www.rogzmarket.com/UserFiles/ProductFiles/kedi-boyun-tasmasi/bigimg/kedi-boyun-tasmasi-cb10-l377143.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Esh said: kediye tasma takmayın. kedi özgür hayvan, köpek muamelesi çekmeyin. tekrar ediyorum, kediye cingirak takmazsaniz her an her yerden cikabiliyor. dolap kapagi vs ustune kaza ile kilitleyebiliyorsunuz. ortadan kayboluyor, bulamiyorsunuz. ayak altinda geziyor farketmeyip ustune basabiliyorsunuz. yatakta yaniniza yatiyor ses cikarmadigi icin ustune yuvarlanabiliyorsunuz. veterinere gotureceksiniz, cani cikmak istemiyor, cingirak sesi olmazsa bulamiyorsunuz vs vs vs. cingirakli bir tasma sart malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 WaNTeD said: bu arada şarj adaptoru şişe kapağı falan yeriğne oyuncak ne kullanılır ? oyuncak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 10 tane kedim oldu, hiçbirine tasma takmadım. hayvanın doğasına aykırı. hiçbirinin de üstüne basmadım, ayrıca uyurken ses çıkarmayacağı için yine basabilirsin, sorun kedide değil, basanda =P kedinin kaybolma hakkı da var. istediği zaman dolap içine girip 8 saat uyuma hakkı da. düşünsene çıngıraklı kedi pusabilir mi abi? sessiz sessiz avlanabilir mi? düşünemedin değil mi? Namessar said: Esh said: kediye tasma takmayın. kedi özgür hayvan, köpek muamelesi çekmeyin. tekrar ediyorum, kediye cingirak takmazsaniz her an her yerden cikabiliyor. dolap kapagi vs ustune kaza ile kilitleyebiliyorsunuz. ortadan kayboluyor, bulamiyorsunuz. ayak altinda geziyor farketmeyip ustune basabiliyorsunuz. yatakta yaniniza yatiyor ses cikarmadigi icin ustune yuvarlanabiliyorsunuz. veterinere gotureceksiniz, cani cikmak istemiyor, cingirak sesi olmazsa bulamiyorsunuz vs vs vs. cingirakli bir tasma sart malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 şatoda mı yaşıyorsunuz abi. kedi bulunuyor gayet. çıngırak falan ben çıldırırım gece gece öyle ses yaparsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Red said: şatoda mı yaşıyorsunuz abi. kedi bulunuyor gayet. çıngırak falan ben çıldırırım gece gece öyle ses yaparsa. 3 katli evde yasiyorum. brut 400 m2 alan. kedi icin jungle gibi mubarek. ben yavruyken saatlerce arar bulamazdim kendisini. taktim cingiragi rahatladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ne icin ariyosun kediyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 e tamam sana normal. apartmanda yaşayan adam napsın çıngırağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 çıngırak yok zaten çıngırak nerden çıktı ne çıngırağı nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 WaNTeD said: bu arada şarj adaptoru şişe kapağı falan yeriğne oyuncak ne kullanılır ? benimkinin favori oyuncağı kulak temizleme çubuğu ayrıca veterinerimizde satılan 1 liralık tüylü fareler var onları da çok seviyor. benim kedi sevmese de birçok kedi lazere ölüp biter ama alırken şu eski kırmızı pointer diye geçenlerden almak lazım diğer yeşil olanlar sıkıntı olabilir. zıplayan top olabilir, efenime söylim titreşimle hareket eden böcek vari oyuncaklar var. ufak robotik böcek gibi bir şey onlarda çok güzel bence. birde bimekslerde satılan küçük uzaktan kumandalı arabalar var. küçük ama harbiden çakmak kadar. onlarda güzel gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar