Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedi - tasma ikilisi

WaNTeD

Öne çıkan mesajlar

bendeki bunun kahverengi kirmizili alacali bulacali olani. benim kedinin renkleri ile super oluyor :P bir de yesilinden var.

ortada bir cit cit goreceksiniz. bu uc kademeli. kedinin agirligina gore kademelerden bir tanesini seciyorsunuz. yuk altinda tasmayi atarak serbest birakiyor. ancak kendi basina sokmesi pek mumkun degil.

test edildi, onaylandi. benim veteriner satiyordu. petshoplarda bulursunuz.

yalniz dikkatli olun, en az 1 parmakli bosluk olmuyorsa takmayin. bunlar boy boy, ama cogu yerde sadece en ufak boyunu satiyorlar.

http://www.rogzmarket.com/UserFiles/ProductFiles/kedi-boyun-tasmasi/bigimg/kedi-boyun-tasmasi-cb10-l377143.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

kediye tasma takmayın.

kedi özgür hayvan, köpek muamelesi çekmeyin.

tekrar ediyorum, kediye cingirak takmazsaniz her an her yerden cikabiliyor. dolap kapagi vs ustune kaza ile kilitleyebiliyorsunuz. ortadan kayboluyor, bulamiyorsunuz. ayak altinda geziyor farketmeyip ustune basabiliyorsunuz. yatakta yaniniza yatiyor ses cikarmadigi icin ustune yuvarlanabiliyorsunuz. veterinere gotureceksiniz, cani cikmak istemiyor, cingirak sesi olmazsa bulamiyorsunuz vs vs vs.

cingirakli bir tasma sart malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

10 tane kedim oldu, hiçbirine tasma takmadım. hayvanın doğasına aykırı. hiçbirinin de üstüne basmadım, ayrıca uyurken ses çıkarmayacağı için yine basabilirsin, sorun kedide değil, basanda =P

kedinin kaybolma hakkı da var. istediği zaman dolap içine girip 8 saat uyuma hakkı da.

düşünsene çıngıraklı kedi pusabilir mi abi? sessiz sessiz avlanabilir mi?

düşünemedin değil mi?

Namessar said:

Esh said:

kediye tasma takmayın.

kedi özgür hayvan, köpek muamelesi çekmeyin.

tekrar ediyorum, kediye cingirak takmazsaniz her an her yerden cikabiliyor. dolap kapagi vs ustune kaza ile kilitleyebiliyorsunuz. ortadan kayboluyor, bulamiyorsunuz. ayak altinda geziyor farketmeyip ustune basabiliyorsunuz. yatakta yaniniza yatiyor ses cikarmadigi icin ustune yuvarlanabiliyorsunuz. veterinere gotureceksiniz, cani cikmak istemiyor, cingirak sesi olmazsa bulamiyorsunuz vs vs vs.

cingirakli bir tasma sart malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

WaNTeD said:

bu arada şarj adaptoru şişe kapağı falan yeriğne oyuncak ne kullanılır ?

benimkinin favori oyuncağı kulak temizleme çubuğu ayrıca veterinerimizde satılan 1 liralık tüylü fareler var onları da çok seviyor.

benim kedi sevmese de birçok kedi lazere ölüp biter ama alırken şu eski kırmızı pointer diye geçenlerden almak lazım diğer yeşil olanlar sıkıntı olabilir.

zıplayan top olabilir, efenime söylim titreşimle hareket eden böcek vari oyuncaklar var. ufak robotik böcek gibi bir şey onlarda çok güzel bence.

birde bimekslerde satılan küçük uzaktan kumandalı arabalar var. küçük ama harbiden çakmak kadar. onlarda güzel gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...