HellHound Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Simdi oyle geziodum eskidende rastlayip, testini yapmis oldugum bi siteye geldim... Klasik geyik net testlerinden. Metal dinleyenler eglenir die buraya da yollayayim dedim ahanda boyle Benim sonuclar baya dogru cikti acikcasi: #1 Queensryche #2 Symphony X #3 Blind Guardian (3. mu ayip be?) #4 Iron Maiden #5 Dream Theater #6 Helloween #7 Iced Earth #8 Marillion #9 RUSH #10 Megadeth[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy [Bu mesaj HellHound tarafından 03 June 2003 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 #1 Iron Maiden #2 Blind Guardian #3 Queensryche #4 Helloween #5 Symphony X #6 Dream Theater #7 Iced Earth #8 Marillion #9 King Diamond #10 RUSH Opeth yok abi saymam[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 #1 Blind Guardian #2 Iron Maiden #3 Guns N Roses #4 Queensryche #5 Helloween #6 Led Zeppelin #7 ManOwaR #8 RUSH #9 Symphony X #10 Dimmu Borgir Allah allah hiç dinlemedigim gruplar var :)[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 of bana 1 e guns dedi guns sux :([hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 #1 Iron Maiden #2 Queensryche #3 Blind Guardian #4 Dream Theater #5 Marillion[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 1-DT 2-Led Zeppelin 3-Queensryche iyiimiş yaa :)[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 1 led zeppelin 2 blind guardian 3 queensryche 4 iron maiden 5 heloween 6 iced earth 7 metallica 8 black sabbath 9 DT 10 guns 11,12 yi çıkardım :) bikaç sırada deişiklik yapabilirim aslında da :p yine de güzel eheh[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 #1Queensryche #2 RUSH #3 Iron Maiden #4 Led Zeppelin #5 Dream Theater #6 Guns N Roses #7 Iced Earth #8 Marillion #9 Blind Guardian #10 Helloween symphony x 11 de kalmış.. kötü oldu o valla bu gruplar iyi hoş ancak pek dinlediğim söylenemez Queensryche ı da çok merak ettim bi çekip bakayım[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 yazış testi ya random veriyolar bence ehe :)[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Led Zeppelin, Rush , GnR metal mis haberim yok[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier [Bu mesaj canjovi tarafından 04 June 2003 02:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 garip ilk üç sırada led zeppelin slayer guns n roses var hiç hayatımda dinlemediğim gruplar. iced earth fazla sevmedim ama 4. sırada metallica bazı şarkılarını çok seviyorum 6. sırada blind guardian 15de çoook garip. limp bizkit 17 ahahah test sıkış valla.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 #1 Symphony X #2 Blind Guardian #3 Dimmu Borgir #4 Iron Maiden #5 Queensryche #6 RUSH #7 Dream Theater #8 Helloween #9 Marillion #10 King Diamond #11 Guns N Roses #12 Iced Earth #13 Led Zeppelin #14 Megadeth #15 Metallica #16 Slayer #17 Slip Knot #18 Gwar #19 KISS #20 ManOwaR #21 AC/DC #22 Black Sabbath #23 Judas Priest #24 Limp Bizkit #25 Motorhead Bu ne yaw eheh ben bunların yarısına müzik demiyorum alal #1 Agalloch beaaa Agalloooooch[hline]RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 abiiii limp bizkit METAL?!?!?!?! bu testi yapmayn laan oha hauhauahu yarldm pop lan onlrın yaptıı dsds[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 oha. ne pop ne metal. ancak hip hop felan diyebilirsin. ama pop asla değil.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 küfür etçem wall etçem ben limp den nefret ederim listemde o war ayrıca slipknotu wayrı yazan bbi site gülüorm sadece bu gruplardan çoğunu dinlemedm sevmem filan neyse #1 Iron Maiden #2 Blind Guardian #3 Helloween #4 King Diamond #5 Led Zeppelin #6 Marillion #7 Queensryche #8 RUSH #9 Symphony X #10 Judas Priest #11 Megadeth #12 Dream Theater #13 Iced Earth #14 Metallica #15 Black Sabbath #16 Guns N Roses #17 Slayer #18 AC/DC #19 Dimmu Borgir #20 KISS #21 Limp Bizkit #22 ManOwaR #23 Motorhead #24 Gwar #25 SlipKnot[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Bonecrusher, 04 June 2003 11:40 tarihinde demiş ki: oha. ne pop ne metal. ancak hip hop felan diyebilirsin. ama pop asla değil.[hline]You want a piece of me, boy? eheh ciddiyemi aldn beni :) delage geçiorm rap-core tabiki[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bu ne abi metallica 16. çıktı bende halbuki en çok onu seviom 1. iron maiden 2.led zeppelin ne alaka ya iron maiden severimde metallica 16.olamaz abi[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Best music was made more than 12 years ago yu seçince olaylar çok değişiyo.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 #1 Queensryche #2 Blind Guardian #3 Iron Maiden #4 RUSH #5 Black Sabbath #6 Helloween #7 Judas Priest #8 Led Zeppelin #9 Symphony X #10 Dream Theater #11 Guns N Roses #12 Iced Earth #13 Marillion #14 AC/DC #15 King Diamond #16 Metallica #17 KISS #18 Megadeth #19 Slayer #20 Dimmu Borgir #21 Limp Bizkit #22 Slip Knot #23 Gwar #24 Motorhead #25 ManOwaR dooru abi bu baya...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bozuk bura sevmedim stratovarius yok, in flames yok, anathema yok, opeth yok ohoooooo[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: KHaRoN, 04 June 2003 17:26 tarihinde demiş ki: bozuk bura sevmedim stratovarius yok, in flames yok, anathema yok, opeth yok ohoooooo[hline]The clash of honor calls to stand when others fall bayaa eski bi test çünkü...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar