Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 ben yardimci olurum hadi gidek !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 muhauaha copenhag reykjavik den 2 derece daha soguk lan su anda ahahahahahahahah ok soguk argumanini cope atabiliriz.. bildigim seyler; - is imkanlarinin sinirliligi (benim icinde bulundugum sektorler icin konusuyorum IT gibi) - yanardaglarinin olmasi - mukemmel yesil ortusunun olmasi.. bide blue lagoon var haaa bide; izlandaya iceland, gronland e greenland demelerinin sebebi su. bu Danimarka lilar, yesiller icinde izlandaya millet gelmesin diye adina island diyorlar... buz gibi gronland e birileri gelsin diye de adina greenland diyorlar. :D cakallll :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Tam benlik pozisyon açmış Unity aslında, digital campaign manager. Kaç paradır ki maaşı? 2017 sonu zaten gidiyorum büyük ihtimal hollanda veya isviçreye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 izlandanın oralardan gulf stream geçiyor. Çok soğuk olmaz kışın. Norveç sahil kesimi için de geçerli bu durum. Daha makul soğuklar oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 nokian lari cektim arabaya. gelirim artik danimarka finlandiya falan bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 @Genwa maasi bilemem hocam.. hollanda ve/veya isvicre hayatinda basarilar o vakit :D @ Esh gel dostum beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 sap danışmanıyım cv yollarsam headhunterlara iletir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 vay be 2 sene olmuş mu bea... en son bakü'de oturup konuşmuştuk dasaaa sen ben. solid waste işi olsa oralarda koşup gelirdim de bu herifler hepten çözmüş işi ancak 3. dünya ülkerinde iş var bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 aynen.. hatta 2 seneyi de gecti yani nerden baksaniz 2.5 sene oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Aaa Luniz gelmis. Hosgeldin :) Coluk cocuk iyilerdir umarim. Bir turlu Julefrokost zamani Danimarka'da bulunamadim. Bayagi icerledigim bir olaydir. Birde Aarhus Festuge u kacirmistim vaktiyle, o da cok koymustu :) Ha Northside a gittim gecen sene, en azindan oradan yirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar