Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

ESO'nun clientini kim yaptıysa allah belasını versin ya, çok net abi.
DVD de yoktu bende başta bi 50gb'a yakın indirdi oyunu kurdu eyvallah dedim, sonra launcheri açtım irili ufaklı patchler atmaya başladı. (1gb-2gb vs) şimdi de 12gb daha patch atıyor. kime yaptırmışlar bu clientı UO serveri clientı yapan liselilere mi?

edit: büyük ihtimalle bu atacağı son patch de değil. henüz %39'da, büyük ihtimal bi 20gb daha atar.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun gayet iyi olmuş. Uzun süre sonra ilk defa moblar bir oyunda zorladılar. Klasik wow mantığı toplayıp mobları keseyim dedim dumur ettiler. 2-3 lü packten sonrası baya zorluyor, tek başlarına olan quest mobları kesmek bile baya zor.

Yıllar sonra bu zorluk hissini tatmak güzel oldu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni patch yeni bug yine. Nirnhoned trait karşındakinin tüm armor ve spell resistini %100 ignore ediyor. Herkes deli gibi abuseluyor bunu şuanda. Bugünkü updatede de fixlemediler ki ne kadar önemli bişey pvp için.
1.5 ay test serverda millet manyak gibi test etti feedback verdi sabah akşam, forumlarda bas bas çağrıldı edildi vs ama hala aynı sorunlar devam ediyor akıl alır gibi değil.

Bir kere daha olmuştu benzer bişey sharpened trait ile ilgili, 6 ay sürmüştü fixlenmesi.
Nası toy bi şirkettir bu abi hiç mi bişey doğru düzgün olmaz.? Salak gibi oynuyoruz biz de valla başka oyun yok diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...