BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Crashler çok can sıkıcı durumda. Özellikle boss fightlarda sık sık başıma geliyor. Birde 2hd oynuyorum charge tarzı bir skill var adını unuttum, NPC ile aranızda bir şey varsa yada yükseklik farkı varsa o charge durumunda takılıp kalıyorsun. Kim bilir benzer daha ne hatalar var. Oyunun çıkışından bu yana neredeyse 1 yıl olacak. Bunları düzeltemedilerse B2P olduğunda akın edecek oyuncularla iyice rezalet duruma gelir. Lagı saymıyorum bile. Şunlar olmasa cidden çok keyifli oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 5.5 saat sonra hayatımda gördügüm en hızlı geri mesajı aldım . ama Ne yazıkki karakterimi alamadım . Oyuna 3 gün önce başlamış 1 ay onamış vet6 kasmıştım . ama büyücüm gone . o kadarda achivement kasmıştım. ....... Response By Email (Jacob) (02/18/2015 10:14 PM) Hail, comrade. Thank you so much for contacting us. My name is Jake and I am here with The Elder Scrolls Online Support Team. I am very sorry to hear that you are missing one of your characters! Hopefully we will be able to recover them, and reunite you two!! After looking into your account, I was not able to find any deleted characters. Is it possible that you created this character a while ago on our PTS server? This is just a test server, and does get whipped from time to time. If this is where you created your character, we unfortunately will not be able to recover them. If you have any other questions or concerns for us, do not hesitate to shoot me a email back so that we can assist you again. Keep your blades sharp, friend. Jake C. The Elder Scrolls Online Support Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Oyunun ne kadar güzel oldugunu unutmuşum. Fakat işte o yavaş level olayı yokmu. Neyse level 1 templer başladık bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 İyi de test serverva mı oynamıştın ki ne alaka. Eğer öyleyse niye yaptın böyle bişeyi, değilde ne alakası var kardeşim ne testi diyip üstüne git :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Ne diyeyimki tabiiki teste oynamadım . releaseden 3 gün once başladım sanırım 50+6 da level kasmaktan bıktıgım icin bıraktım . Şu an dada 8 levelim aynı kasma derdinden müzdaribim . Umarım gene bırakmam oyun güzel o zamanda güzeldi . Ama şu level kasma işi çok sıkıcı. Templar go go Levellamayı nerflemişlermi ne şimdi baya bi daha zor olmuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 turksun diye sana adilik yapiyorlardir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 8 saate 9 level alarak sıfırdan kendi çapımda bir rokor kırdım . Bu Moblar bile Türk oldugumu anladı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ben 2 hafta once actim ben accountu lvl43 den vr3 e geldim. Pek zamanim yok oyle cok oynayamiyorum ama levelingi en azindan bu levellar icin fena degil bana gore. questler falan full voice over bazen 1% exp veren questleri falan yapiyorum uzun uzun sirf hikayesi guzel diye onun yerine full craglorn grind yapsam vr8-9 olmustum garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Ben 1 ayda 0'dan level 49 oldum bu akşam 50yi görürüm ama subın son günü bu gün. Level olayı cidden sıkıntı. 2. bir karakter levellamak pek gelmiyor içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ya hangi questleri yapip nereleri hangi level araliginda grindlayacagini bilirsen hizli level atlanir aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Abi her zoneda 5er puanlık achievement veren questler var. Bunlar map mainline olarak geçiyor ve her biri skill point veriyor. Aynı Cadwel's Silver-Gold gibi kendi factionınıza ait bu türden questleri bulup yapın. Hem yan questlerle zaman kaybetmemeiş olursunuz hem de storyline işte. Bunların bazıları follow-up questler olduğu için önceki questleri yapmadan bunları alamıyosunuz yada bunları yapmadan ilerleyemiyosunuz. O yüzden sırayla gidin. Linkten bakın. http://dulfy.net/2014/03/30/eso-quests-guide/ Mesela AD Auridon bölgesi için 3 tane var (her zone için 3 tane var yanılmıyosam) -Veil’s First Fall – 5 pts Completed the quest Rites of the Queen in Tanzelwil -Part the Veil – 5 pts Complete the quest The Veil Lifts which is a quest in Skywatch -Burn the Veil – 5 pts Complete the quest Sever all Ties in Firsthold İlkini tamamlamak için Tanzewil bölgesinde "Rites of the Queen" questini bitirmek gerekiyor, fakat onu alabilmek için önce "In the Name of the Queen" bitirmek gerekiyor onu alabilmek için de "To Tanzelwil" -> "A Hostile Situation".. falan öyle gidiyor. Bu şekilde tümden gelim yaparak takip edin questleri:) Yada başka factionda tanıdığınız varsa, o size Cadwel Almanac'dan sizin factionuza ait sayfanın screenshotunu alıp atsın. Daha kolay olur takibi. Aynı questler zaten. Grind için de sistem -7 kendi levelınız +7. Bu questler + dungeon vs + biraz grind ile hızlı hızlı level alırsnız. Edit: http://www.uesp.net/wiki/Online:Cadwell's_Almanac Hah burası daha güzel, listelemiş hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Ben oyunu geçen sene ilk çıktığı zamanlar (yanlış hatırlamıyorsam çıkış tarihini) almıştım ve buglardan dolayı 1 ay dolmadan bırakmıştım. Bir yıl içerisinde baya yol katetmişler, ben şu anda oynuyorum ve baya zevk alıyorum gerçekten. Tabii end game'e henuz hiç yaklaşmadım end game halini bilmiyorum ama güzel bir uzun vadede karakter gelişimi ve bir noktada tıkanmama durumu varsa uzun süre de oynarım gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Oyun çok zevkli ama guenting leveling nefret ötesi . Bir sorunum var dolmen ve boss hatta dungeonlardan nedense hic ama hic xp almıyorum. kendi levelimdakinleri yapıyorum . eskiden nerdeyse 1 level veya yaroso xp alırdım bu dolmen ve boss lardan karakterimmi buglı ? oyunun dinamiklerimi degisti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Yok o şekilde şu anda. XPyi çoğunlukla questlerden alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Savaş alanlarıda bomboş kimseler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Savaş alanları bomboş derken? Bahsettiğin Cyrodiil ise çoğu zaman girebilmek için sıra beklemek gerekiyor. Hele ki 30 günlük ise mutlaka sıraya alıyor (zaten 30 günlük dışındakiler pek mantıklı gelmiyor bana). Çıktığı günden beri TESO oynmaktayım (son bir kaç aydır ara vermiştim sadece), şimdi geri döndüm. Yeni bir karakter kasmaktayım, Ebonheart Pact'te oynuyorum. Birlikte oynamak isteyen veya yeni başlayan arkadaşlar olursa; Kage isimli karaktere mesaj atabilir. İyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 hayret bende bomboş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 The Alliance War penceresini açtıktan sonra, sol taraftan 30 günlüğü seçtiğine emin ol. 30 günlük dışında, 7, 15 ve Veteran Only seçenekleri de mevcut durumda. Diğerlerinde aşırı yoğun bir kalabalık olmuyor, adını şuan unuttum asıl en popüler olan 30 günlükte 2. sunucu. Ardından sanırım gelen en popüler 30'da bulunan 1. ve 15 günlüktü, yanlış hatırlamadıysam eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 evet ben 7 gun ve non veteranı secmisim 2.5 gün daha beklemek zorundayım degistirmek icin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Tam hatırlıyamadım bu oyun tek serverdı degilmi ? Amerika ve Eu diye ikiye ayrılmıyordu sanırım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 EU ve NA olarak ikiye ayrılıyor. Oyunun laucher ı üzerinden ayarlara girdiğinde orada EU veya NA diye iki tane megaserver bulunduğunu görebilirsin. Oradan EU'yu seçmen yeterlidir. Normalde dediğin gibi iki tane megaserver var, hani EU adı altında tek bir sunucu var yani ama PvP sunucuları elbette ana normal sunuculardan bağımsız şekilde çalışıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 2000 ya da 3000 civarında oyuncu sayısını destekliyordu Cyrodiil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 akirafes said: evet ben 7 gun ve non veteranı secmisim 2.5 gün daha beklemek zorundayım degistirmek icin . Guildden veya friend listindeki birine sağ tıklayıp travel to player yaparsan gidersin her yere pop locked olmadığı müddetce. Gittiğinde Aliance War-Owerview penceresinden home/local campaign bölümünden bakarsın nerde olduğuna Populasyon olarak; 7/24 en yoğun olan campaign Thornblade dir her zaman. Chillrend ve Haderus sadece akşam 7-2 arası yoğun olur. Thornblade'e nazaran daha sakin geçer siegeler falan, yine zerg olur ama bi nebze daha kücük olur kişi sayısı bakımından. Akşam saatleri dışında pek kimse olmaz ve genelde bir taraf haritayı komple ele geçirir kimse yokken. Azura's Starda şu sıraler pek yapacak bişey olmaz anca skyshard falan toplanır orda. Ama tabi bunlar her ay değişiyor, millet yer değiştiriyor sürekli. En son durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Bu arada, Arena isimli duel guild var cross faction. Bütün toşaklı pvpcilerin toplandığı baya büyük, aktif bir guild. Build falan denemek için harika bir ortam hele ki yeni patch gelmek üzereyken. O yüzden gelin, hem optimal bi build yaparsınız kendinize hem de işte 1v1, 1v2, 2v2 falan denersiniz kendinizi. :P Burdan veya oyundan yazın bana invite atim @Welkynd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Akegata said: EU ve NA olarak ikiye ayrılıyor. Oyunun laucher ı üzerinden ayarlara girdiğinde orada EU veya NA diye iki tane megaserver bulunduğunu görebilirsin. Oradan EU'yu seçmen yeterlidir. Ben sanırım NA de oynuyorum zone chatde sordum bura US server dediler . Launcherda bende o ayar cıkmıyor yeni bir download yapıyorum su an . Evet orada dedigin gibi seciliyor. Bakalım belki kayıp 50+6 chrım Eu serverindadir. Keşke şu downloadı yapmadan eu clientini çalıştırabilseydim. EDIT evet avrupa serverına gectim . kendi filelarımı eu dosyası altına kopualayıp versiyon txt lerini silip repairdan clienti avrupaya cevirdim . Ve en sonunda vet 6 büyücümü geri aldım . Ama 23 level templerimi çok özliyecem. Stat larımı nasıl vereyim kaç magic kac health ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Problemini halledip, karakterini de geri alabilmiş olmana sevindim. Bu durumu fark etmemen çok normal, oyun ilk çıktığı zamanlarda sadece NA sunucusu vardı :) Avrupalı oyuncular ping vs. probleminden mağdur olmasın diye daha sonradan EU sunucusunu açtılar. Karakterinin stat larını nasıl dağıtman gerketiğiyle ilgili pek bilgim yok, sadece oyun ilk çıktığı zamanlarda yay kullanan bir Sorcerer kasmıştım (aslında baya da güzel oluyordu). Daha sonrasında Sin olarak devam ettim ve şuan DK'yım. Konuyla ilgili PvP ya da PvE olarak YouTube ya da çeşitli (Reddit vs. gibi) sitelerden build örnekleri bulabilirsin. Misal ben yay kullanırken magicka dan ziyade stamina ağırlıklı stat dağılımı yapıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar