Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 25. Hafta | Fenerbahçe v K.Erciyes @ 16.03.2014 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne gs ne fb de ben beşiktaşdaki hırsı göremiyorum . biz hepsinden daha çok hak edyoruz şampiyonluğu ama engel olanlar var.
fenerbahçe bugün kendi sahasında darma duman etmesi lazım kayseriyi.şampiyon takım gibi oynamıyor fb.
Mesaj tarihi:
Gaziantepspor v Fenerbahçe

Fenerbahçe v Bursaspor

Galatasaray v Fenerbahçe

Fenerbahçe v MP Antalyaspor

Beşiktaş v Fenerbahçe

Şu 5 hafta çok kritik antalya maçı hariç hepsi zor maçlar umarım bi sakatlık çıkmaz. Gerçi puan kaybetsekte şuanki gs ve bjk nin bizi yakalaması çok zor :)
Mesaj tarihi:
fener tam 34üncü maçı kazanırken küme düşüyomuş
sonra volkanın karısı geliyomuş diyomuş madem volkan küme düştü benim volkanla işim olmaz diyomuş sende gözüm vardı zaten diyomuş
sonra kız kardeşide diyomuş burası çok ısındı üstümüzü çıkaralım
Mesaj tarihi:
Antep beş para etmez takım, o havaları tükendi. Rahat galibiyet çıkar. Bursa belli olmaz ama Batalla gittiğinden beri kötüler, savunmada hava yakalayamazlarsa rahat kazanır.

Antalya sakat asıl, Samet kovuldu. Bu hafta yardımcı çıktı, haftaya Hakan Kutlu geliyor. Yeni hoca gazına 3-4 hafta oynayacakları her takımı bayağı zorlayabilirler. GS-BJK zaten zor maçlar olacak.

Fener'in 5 maçta 9 puan falan alması gerek adam akıllı şampiyonluk grubunun liderliğinde rahat etmesi için ki 6 puanı ben gözü kapalı alır diyorum Antep ve Bursa'dan, geri kalanlar riskli ama zor değil.
Mesaj tarihi:
Cons said:

fener tam 34üncü maçı kazanırken küme düşüyomuş
sonra volkanın karısı geliyomuş diyomuş madem volkan küme düştü benim volkanla işim olmaz diyomuş sende gözüm vardı zaten diyomuş
sonra kız kardeşide diyomuş burası çok ısındı üstümüzü çıkaralım

sdfsdfsdfsdafdasdf
Mesaj tarihi:
Cons said:

abi ligin 17.sine kayseri erciyesspora karşı evinizde maç kazandınız yani aksini bekleyen biri olduğunu sanmıyorum
gelip ne yazmasını bekliyosunuz insanların

Hahhhahahahah
Mesaj tarihi:
SOW YALANDAN AĞLADI ÇÜNKÜ GÖKHAN DA DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPTI YOK SAKAT SAKAT OYNUYORUM FALAN. HERŞEY KURMACAYDI. HABABAM SINIFI OYUNCULARI VS
  • Yeni Oluştur...