Masakari Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Balık etli derken bacaklar 2,5 LT kola şişesi kıvamında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 o nasıl bi tasvir ya bir an düşündüm de asfasgdhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 hangi balık şişman yaa, şu laf yüzünden balıklardan soğuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Masakari said: Balık etli derken bacaklar 2,5 LT kola şişesi kıvamında mı? abi ajkasdjkshsjkah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Masakari said: Balık etli derken bacaklar 2,5 LT kola şişesi kıvamında mı? Gerçekten iyiymiş... yeni bir betimleme yarattın hayatımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Ulgio said: Arkadaşlar çoğunuz benden cacık olmaz sonucuna varmış, haksız da değilsiniz. Kız pek güzel değil ama balık etli, severim böyle elim avcum dolduğunda. Bakalım ne olacak zaman gösterecek :) Ha bu arada yani çok da abaza zamanlarımda değlim.Kıza karşı da çok fazla bir çekimim ya da isteğim yok.Belki cool durmamın altında yatan gizli sebepler bunlardır. abazalıktan karıya gidiyorum demişin açık açık kızlara hangi coolluktan bahsediyorsun anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 crit gelmiş kasjdasl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Masakari said: Balık etli derken bacaklar 2,5 LT kola şişesi kıvamında mı? OADFHADDSDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Masakari said: Balık etli derken bacaklar 2,5 LT kola şişesi kıvamında mı? Ahshahaha Tam bir umutsarikaya kullanirim ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Masakari said: Balık etli derken bacaklar 2,5 LT kola şişesi kıvamında mı? rofl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Masakari said: Balık etli derken bacaklar 2,5 LT kola şişesi kıvamında mı? öm gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Anelor bunu gurur verici bir şey olarak demedim.Zorunluluktu, yaptım dedim. Bizim hayatımız kadınlar gibi basit değil maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Zorunluluk nasıl oluyor izah etsene bi abi? 35 yaşında adamım hiç öyle "oha zorundayım" diyerek para verip yapmadım o işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 bunlar nerden geliyor ya. kim açık bıraktı arka kapıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Sen yakışıklıysan ben nabıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Tiple çok alakalı değil sevişme işi. Karşındakinin, senin hal ve tavırlarından onu duvardan duvara vurabileceğin mesajını alması gerekiyor. Bir de karıya git tabii, düz duvara tırmanmaktan ya da tecavüzden iyidir. Ama matah bir şeymiş gibi ulu orta anlatma insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 tecavüzün zevki başka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 hayatta sexden daha önemli seyler var gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Anelor said: Ulgio said: Arkadaşlar çoğunuz benden cacık olmaz sonucuna varmış, haksız da değilsiniz. Kız pek güzel değil ama balık etli, severim böyle elim avcum dolduğunda. Bakalım ne olacak zaman gösterecek :) Ha bu arada yani çok da abaza zamanlarımda değlim.Kıza karşı da çok fazla bir çekimim ya da isteğim yok.Belki cool durmamın altında yatan gizli sebepler bunlardır. abazalıktan karıya gidiyorum demişin açık açık kızlara hangi coolluktan bahsediyorsun anlamadım. criti bırak one-shot olmus bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Cons said: tecavüzün zevki başka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Sonra noldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 çıkarsaydın 4'lük kamaşullahı "al ulan mevlana kıskacı yapacam şimdi" diye vursaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 ya ulaş allah kahretmesin seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Halen daha gidiyor mu acaba para ile apksdfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 RamsesII en son çok değişik fantezilere daldıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar