bayat Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Size ne ki? Isteyen koyar, isteyen koymaz. Tam 'batiyor' durumu olmus bence.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Cuce, 31 Aralık 2004 01:48 tarihinde demiş ki: Cunki burda isimlerininzin yanına koydugunuz kalb ordakilerin hic bir işine yaramıyor sadece sızın vıcdanınızı oldukca boş ve işlevsiz vede gereksiz bir şekilde dindiriyor.bunu kime anlatmaya çalıştıysam "sembol bu sembool" diyerek aynı mesajı (bu mesajı listendekilere gönder, kalp koysun herkes, kalp kable karşıymış bıdı bıdı) yollamaya devam etti ısrarla. keşke özentiliği ve şekilciliği aşabilsek millet olarak.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 31 Aralık 2004 02:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 konu ne lan ? anlamadım bi bk tuz biber.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ya msn de ismimizin yanına kalp koycakmışız uzakdoğudaki depreme duyarlıyız babında bütün dünyaya yayacakmışız. ben böle anladım valla.[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 deli oluyorum sabahtan beri msj geliyor 2 kişi engelledim bu yüzden koymuyorum. inat diil mi içki bardağı koyucam[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ifadelerden mi koyuluyor Y4Fs[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial
bayat Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Guzel bisi bence.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 e peki bunun ne zararı var?walla ben yardım olsun dıye degılde bana bır "haydı arkadaslar" mesajı geldıgınde nasıl davranacagımı gosterıyorum[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 abi bence asıl sorun bu[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 olmak yada olmamak..[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Arkadaşlar nickinin önüne kuzu koyana çoban veriyorlarmış. Hadi hep beraber hareket edelim![signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 obaa hadi bre meeee meeee[signature][hline]1milyone-kart kampanyasına sende katılwww.tev.org.tr/ [Bu mesaj yevaud tarafından 31 Aralık 2004 10:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: zaidral, 31 Aralık 2004 02:19 tarihinde demiş ki: msnde herkes nickinin önüne kalp koymuş. adam oldular Sen henuz olamadin diye bir sonuca variyorum ben bu takozumsu mesajindan sahsen. Istemeyeni kimse zorlamiyor, ama bunun manevi bir destek oldugunu anlamayip, super realist felsefelerini konusturarak ne yani bunu yaparsak geri mi gelecekler veya gidin para verin kardesim madem oyle diyen arkadaslari da hayretle izliyorum dogrusu.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 +1[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Ya olay felsefe değil, o zaman kendimizi rahatlatmak, maneviyatımızı ferah tutmak için yapıyoruz deyin, yok japon kardeşlerimize ulaştıralım bu kalbi gezsin de bıdı bıdı yapılmasın[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
forsak3n Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Japonlara ula$ıcak diye bi$iy gerekli değil ki illa. Bir arkada$ın yukarıda dediği gibi bir arada hareket edebildiğimizi göstermek ve üzüntümüzü belirtmek için yapılan bir$ey Bana da geldi aynı msg, koydum ba$ta kalbi, lisetedeki çoğu ki$ide de vardı ztn, soradan sildim, görünü$ü pek ho$uma gitmediğinden.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Bi arada haraket edebildiğini gostermekmi? Tamada bi arada yaptığın tek şet oraya buraya kalp koymaksa... Ayrıca bunun maenvi destek olarakda hic bir etkisi yok baggio şu anda orda insanlar acıp msn'e bakıp milletin nicklerini izlemiyo.[signature][hline]Beş Hececiler
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Yahu arkadaşlar http://forum.paticik.com/view.php?id=103572 şuradan devam edin konuşmaya girin okuyun.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more..
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 benim nsde kimsede yok. bende koymadım. bakiniz cucenin postu.[signature][hline]...
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Ben o büyük felaketi yaşamış insanlardan biri olsam, şu msn'de nicklerin başına kalp koyanların kulağını baya çınlatırdım heralde. Umursamıyorum demek çok daha dürüstçe bir davranış. Klavye'de 3 tuşa basmakla adamlara ne gibi bir faydamız olurki, sadece kendi kendimizi tatmin ederiz.[signature][hline]$$$$$$$$$$
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 onun yerine geçmiş olsun yazmak daha makul[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Hayatta yapılan herşeyde bir mantık ararsan kaybedersin.Çünkü hayatta hiçbirşey anlamlı değil ki buda intihara sürükler. nickin başına kalp koyunca ne oluyor? Geçmiş olsun diyorsun. Sizi anlıyoruz diyorsun. Sizi umursuyoruz diyorsun. Başına koymayınca ne oluyor? Hiç birşey. Beyler herşey anlamlı ya da mantıklı olmak zorunda değil yani nedir bu anlamadım ben.Bİ kalp koyduk die saçma sapan laflar ediyorsunuz "yok bole yardım olmaz""çok saçma"bıdı bıdı. Size ne?Adamlarımızı umursadıgımızı gostermek size batıyormu? Valla burası kendini mantıklı sanıp dusunemeyen ınsanlarla doluymus megersem.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Tamam haklısın bizde kalp deil yabancılar başka bişi koyar ama unutma orada da Türkler öldü 75 di en son benim bildiğim sırf onlar için bile koyulur...[signature][hline]
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Suark, 31 Aralık 2004 15:31 tarihinde demiş ki: nickin başına kalp koyunca ne oluyor? Geçmiş olsun diyorsun. Sizi anlıyoruz diyorsun. Sizi umursuyoruz diyorsun.eheh zaten adamların da işi gücü yok, kaybettiklerini telafi etmeye filan çalışmıyorlar, sadece türk msn kullanıcılarının nicklerinin başına kalp koyup koymadıklarına bakıyorlar. yok artık domates. bunun yerine bu deprem olayına en yakın olan site/forum araştırılıp bulunur, oraya geçmiş olsun dilekleri yazılır, en azından bir anlam teşkil eder.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Ya arkadaşlar şebeleklik yapmaya fırsat bulunca değerlendirmeyen pek az sanıyorum ki... Orada ölen insanlar japonlar ya da abd liler değil farkettiyseniz. O adamlar orada dalga geldi diye ölmüyor. Fukaralıktan, sefaletten, açlıktan,yokluktan ölüyor. Eğer fotoğraflara bakacak olursanız adamlar çadırdan bozma kulübelerde sefalet içinde yaşıyorlar. Batı ülkelerinde helikopterler dört dönüyor yaralıları kurtarmak için bir afet olduğunda, uçaklar uçuyor sağdan sola, itfaiye arabalarının ve içindeki teknolojinin haddi hesabı yok. Hastanelerde onbinlerce kişilik boş yer var, hastahane odalarında en pahalı yiyeceklerle besleniyorlar, kan yetmedi mi dünya kadar buluyorlar, bu küçük ülkelerden ithal ediyorlar.. Bir de bu afetin görüntülerine bakın.. İnsanlar kan revan içinde çırpınıyor, akrabalarını kurtarmaya çalışıyor. Ölmekte olan çocuklarının başında çaresizce bekliyorlar. Helikopterleri değil motorsikletleri bile yok hastaneye gidecek. Bu size hiçbir şey hatırlatmıyor mu? Yaşadığımız depremlerde aynı duruma biz düşmedik mi? Biz bu insanlarla bir şey paylaşıyoruz arkadaşlar.. Ve bu nedenle onlara destek verilmeli diye düşünüyorum. Böyle flamer modunda "20 miz bi araya geliriz önümüze gelene bir tekme" diye dolaşacaksanız gidin kurtadam forumlarına. Eğer ki beğenmiyorsan ben yapmıyorum dersin efendice yapanlara saygı gösterirsin.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more..
Öne çıkan mesajlar