sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 fistan git abi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 se 846 çıktı 950$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Esh said: se 846 çıktı 950$ iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ya bu kürt mp3 dinler bide onlarla tavsiye vermeyin ite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 se 215 keser seni bence de. dinamik sürücülü shure yüz karası bişi bence ama, cx300den iyi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 can gel ben kulağına üflüyüm hd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Cons said: can gel ben kulağına üflüyüm hd bence de böyle olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 tükürüklü tükürüklü üflesin hem de, doğal kulaklık gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 tükürürmüş gibi yapıp geri çeksin. gerilim filmi efekti yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 atomic floyd hi def drum aldım, baya memnunum. kesinlikle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Shure se 215 sipariş ettim az önce, aww yiss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Abi, deneyim uygun foam boyunu belirler belirmez onlardan da soylemeyi unutma. Ek masraf ama ses ve dinleme kalitesini 3'e, 4'e; kulaklik omrunu ise 4'e, 5'e katliyor kafadan. Hatta Somer'e bir telefon et istersen, kulaklik ucu sattiklari oluyor, getirirler belki. Hayirli olsun, memnun olacagina eminim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 comply ları yenilemem lazım benim de, ama 20$ veresim yok ciftine. =/ 3 çifti 19.95$ miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 istanbulda olsam ortak alırdık 3lü. benim de bi tanesini kızın biri yedi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 GERGE said: Abi, deneyim uygun foam boyunu belirler belirmez onlardan da soylemeyi unutma. Ek masraf ama ses ve dinleme kalitesini 3'e, 4'e; kulaklik omrunu ise 4'e, 5'e katliyor kafadan. Hatta Somer'e bir telefon et istersen, kulaklik ucu sattiklari oluyor, getirirler belki. Hayirli olsun, memnun olacagina eminim ben.Çok teşekkürler, sayende :) foam konusunda gelsin kulaklıklar yine başını ağrıtabilirim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 http://forum.donanimhaber.com/m_89324042/f_/key_shure%252Bse%252B215//tm.htm#89352982 burada shure se 215 satıyor birisi 2. el. 125tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 İkinci el IEM almam ben, over ear neyse de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Geliyoor birazdan elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Gelsin de bir daft punk patlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 GERGE said: İkinci el IEM almam ben, over ear neyse de. GERGE BASKAN. Kulakliklarimla cok sevisiyoruz. Ancak sana 1-2 sorum var. 1. Amazon bu amfiyi gonderiyor mu? Direk bu linkten alayim mi? Yoksa suradan al der misin? http://www.amazon.com/HM-101-USB-Portable-Sound-Card/dp/B006K0WU6Q 2. Icinden bu FOAM lar cikti, 3 boy var small medium large olarak. Senin onerdigin FOAM larin bunlardan ne farki var? Neden almaliyim? http://s3.postimg.org/e8kpctxg3/DSC_0490.jpg Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Şuradan almıştım ben: https://head-direct.com/Products/?act=detail&id=113 Ben aldığımda içinde kulak pisliğinden koruma filtresi olmayan köpüklerden gelmişti, sana filtreli gelmiş, iyi. Ama yine de alman lazım çünkü bunlar silikon gibi değiller, 3-4 ay kullanınca en fazla (Comply marka 1-2 ay gidiyor) ölüyor bunlar. Kulaklıktan bir çift çıkıyor sadece sanırım. Foam'ları Amazon'dan alıyordum ben. Beğendin mi bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Bir de bir büyük foam'ı takıp, büzüştürerek kulağına sokmayı dene. Biraz büyük olmalarında fayda var. Silikonda orta boy, foam'da büyük boy kullanıyorum ben mesela. Tam kapamazsa bir anlamları kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Abi smallar oluyor ya, medium bile biraz dışarıda kaldı. Link için teşekkürler, alayım bugün. Memnunum, cx200 den çok çok farklı gelmiyor ama, ne bileyim ses daha kaliteli tabiki ama belki kulağım alışmamıştır daha bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Biraz dışarda kalabilir zaten. Büzüştürmeden kulağına tam sokabiliyorsan yanlış boyut kullanıyorsun demek. Silikon gibi değil işte, alışmak gerekli. Silikon ile aynı his ise yanlış kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Hifiman express hm-101 de sipariş ettik haydi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar