forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 pideci nereler var başka nereye gidilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Münih'e gidip döner mekanı soran gerçek Türk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Stuttgart desen tren istasyonundan tarif ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 git şu koca sosisler vardıya adı neydi ondan ye napcan döneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 euro olmus 3.1 ne soralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 SNA1L said: git şu koca sosisler vardıya adı neydi ondan ye napcan döneri bratwurst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 hah varmı ondan istanbulda yapan yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Kardeş sen koca sosis mi istiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 SNA1L said: hah varmı ondan istanbulda yapan yer? bratwurst falan bulaman kolay kolay da, salamlara dal hacıt http://www.idealsalam.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Banvitin jumbo hindi sosisleri var thuringer wurst'a benziyor rengi, boyutu falan. http://www.kleine-speisereise.de/bilder/thueringer-bratwurst.jpg Tadı da fena değil gibi ama alakasız tabii. He bir de Taksim'de falan 1-2 mekan vardı yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 sanki euro 2.7 olsaydı dönerci sormayacaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 SNA1L said: hah varmı ondan istanbulda yapan yer? sanmam. domuz eti çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 hindi eti leş ya.macrocenterda var sanırım domuz eti olandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 macrocenterlarda varmış evet abi caddede otururken ordan alışveriş yapardı bahsetmişti bana. ama aynısı var mı bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 saat 10:00-16:00 arası gezcek yer söyleyin o zaman bir de havalanına gidecek trene yakın otel (direk bildiğiniz varsa) min 50 max 100 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Buraya gıt http://www.bmw-welt.com/de/ acılıs saatleri de şu http://www.bmw-welt.com/de/visitor_information/opening_times.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 marienplatz yürüme mesafesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 marienplatz neresi? mühini bilmiyorum hiç ama bmw müzesi iyidir diye yazdım. Stuttgartta mercedes ve porsche müzesi vardı onlar baya iyiydi bu da iyidir herhalde. 9 euro giriş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 tam şehir merkezi gözüküyor, müze varmış da baya zaman alır diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 SNA1L said: hindi eti leş ya.macrocenterda var sanırım domuz eti olandan.Frosta Frankfurter var. biri denese de ben de alsam diye bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar