felixxx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Bugün arkadaşla beraber ihtiyaç alışverişine çıktık. Bostanlı Migros'tan dönerken bi iç çamaşır satan yer var, orda takıldık. İçersi kadın-erkek dolu. Ama bu ay içerde bulunan iç çamaşırların çoğu kırmızıydı. Niye diye sorcaktım sonra aklıma geldi yeni yıla kırmızı iç çamaşırla girersen bereketli olursun diye.Millet kapış kapış kırmızı g-strin'ler boxerler alıodu..bende hep bi kırmızı boxer'ım olsun istemişimdir..aldım.şimdi giydim filan yakıştı..bu rivayete inananlar hemen alsın, ne diyim[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 resim felan yokmu :-P[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Allah göstermek nasip etsin ne diim :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 buraya image ekleyebilsek kendi üzerimde bi photom olurdu ama[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 maviyle girince de boyun(!) uzuyormuş..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 herşeyde mantık aramıcaksın[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 kırmızı renkli giyince bereketli geçseydi herhalde ben köşeyi dönmüştüm (: kırmızıı çok severim ve her zmn giyerim ama bir uğur getirdiğini görmedim:D bari yüzde 5 şans verse yok abi çok dandik bir rivayet[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 millete yılbaşı ayağına baya alışveriş yaptıryolar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 off hem de nası.. kocakarılar kırmzı jartiyer alıo be[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 iç çamaşırı dükkanı açmak lazım hemen veya yarın gidip seyyar tezgahımı kurayım meydana.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ne diyim adamlar para kazanmanın binbir turlu yolunu bulmuslar..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Kırmızı afrodizyak etkisi falan yapıyo çikolata falan gibi insan bizede birer kırmızı boxer yollar hediye :)[signature][hline]:))) !!! ........................
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 iç gıdıklayıcı bir renk.[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler
geffen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 çok sıradan oldu.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] kalhiae
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 eger yılbaşında kırmızı boxer almaya kalkarsam eminimki kız arkadasımla birlikte gecirecegim zaman alırım :D yoksa.. ı ıh almam baska türlü :) fantazi olayi ;)[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
somebody Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Ardeth, 30 Aralık 2004 23:55 tarihinde demiş ki: iç gıdıklayıcı bir renk. +1 yalnız "gıdıklayıcı" yerine başka kelimeler de kullanılabilir...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
whissinn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 bitane kız arkadaşımın kırmızı tanga aldıgını duydumda kalbim duruyordu :D
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 iç çamaşırı dükkanı açarım her gün e ayrı bi şey sıkarım paranın da dibine vururum[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
SorrowfullMoon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Kırmızı güseLLeştirir derLer..KraLa seLam kırrrrmızıya devam..Ayy cok kötüüü..:P :D[signature][hline] take away the world,pity your demise... And I cry..
Öne çıkan mesajlar