Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kırmızı iç çamaşırı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün arkadaşla beraber ihtiyaç alışverişine çıktık. Bostanlı Migros'tan dönerken bi iç çamaşır satan yer var, orda takıldık. İçersi kadın-erkek dolu. Ama bu ay içerde bulunan iç çamaşırların çoğu kırmızıydı. Niye diye sorcaktım sonra aklıma geldi yeni yıla kırmızı iç çamaşırla girersen bereketli olursun diye.Millet kapış kapış kırmızı g-strin'ler boxerler alıodu..bende hep bi kırmızı boxer'ım olsun istemişimdir..aldım.şimdi giydim filan yakıştı..bu rivayete inananlar hemen alsın, ne diyim[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
kırmızı renkli giyince bereketli geçseydi herhalde ben köşeyi dönmüştüm (: kırmızıı çok severim ve her zmn giyerim ama bir uğur getirdiğini görmedim:D bari yüzde 5 şans verse yok abi çok dandik bir rivayet[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Mesaj tarihi:
iç gıdıklayıcı bir renk.[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 30 Aralık 2004 23:55 tarihinde demiş ki:
iç gıdıklayıcı bir renk.

+1 yalnız "gıdıklayıcı" yerine başka kelimeler de kullanılabilir...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
  • Yeni Oluştur...