Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevişirken Birşey Hissetmemek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wolas said:

yok abi işe yarıyor 4 sene beraber olduğum biri vardı oda aşırı ıslanıyordu öle çözmüştüm sorunumu yanındada oral ile gayet mutluydum

ben yapamıyorum oral
dil ile su içiyormuşum gibi geliyor bilemiyeceğim o yüzden
Mesaj tarihi:
kuzenim var çoçuk üniversiteye kadar test çözerken sıkıntıdan ağzında dili ile düğüm çözmeye kasmış, şuan diliyle ışık hızına çıkabilir sanıyorum guinness başvurucaz
Mesaj tarihi:
Chemical said:

konuyu okumadım cevap veriyorum:

sünnet.

sünnet olduğun için oluyor bu. restoration öneriyorum zararın neresinden dönsek kâr.

senin anti-sünnet operasyonu nasıl gidiyor,işe yaradı mı?
Mesaj tarihi:
Pozisyon değiştir.
Vajina ve penis değişik pozisyonlarda değişik açılarda tam doğru yeri bulabiliyor.
Eğer kadının dudakları/duvarları geniş ise, darantıcı kremler var. Onlardan kullanabilirsiniz.
Bunun dışında eğer fiziken yapısı genişse, yapabilceğin şeyler yukardakilerle sınırlı. Bunun senin penisinin uzunluğu ile alakalı olduğunu sanan ve hissiyatın penis ucundan geldiğini sananların, cidden cinsel eğitimi yok demektir.
Ya senin penisin duvarlara değecek kadar kalın değildir, ya da kadının duvarları geniştir.
Bunu da yukarıda dediklerim(özellikle pozisyon açısından) ile çözebilirsin.
Umarım düzelir.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

abi koku? :(

Bunun sebebi de vajinal mantarlar ve bakteriler.
Bunun için fitil veriyolar bitane(ovül), 1 hafta gece yatmadan önce fitili kullanıyor, içinde tutuyor eriyene kadar. 1 hafta sonra temiz pak. Koku moku kalmıyor. Kızlar farkına varmıyor abi bu durumun zaten, hep erkekler varıyor :(
Mesaj tarihi:
Ali kirca'yi tek gecerim pozisyon anlaminda merak edenler google ali kirca tokat kaset falan yazsin gerci izledikten sonra bi sure show tv izleyememistin
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...