Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En güzel Noel Şapkası. =P

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet içerdiği öğeler yüzünden ve uyum bakımından
arcane iyi.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Mesaj tarihi:
ay ay ay pek güzel, ben de noel şapkalı avatari istiyorum :) ellerinize sağlık[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:

In Flames - Xmas Song eşliğinde yılbaşı kutlarken kullanılması gereken güzide bir avatar, tavsiye olunur.
In Flames We Trust :rock:
:D[signature][hline]I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Mesaj tarihi:

bencede nefr pandaya çok klas olmuş şapka :)[signature][hline]________________________
»§-Bir Gun Herkez Pati Olacak-§«

/ 0 0
=o=/
Mesaj tarihi:
Ema aldı götürdü aslında ama mutevazi işte napsın =P
O zaman atheleth olarak ikiniz yönettiniz.. =)

Atheleth yönetti bitti oylama. =P[signature][hline]we modify worlds
Mesaj tarihi:
lol ne pandasi yahu :p

*!2 oyunu alır sayaaaaar sayaaaar durur :p*

sonradan dahil olan Dom'unki de bi orjinal olmuş
çünkü sakal bıyık da bırakmış adam :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
HAHAH panda, 2 dakika falan güldüm galiba ve devam ediyor haha süper.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki:
Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
Mesaj tarihi:
Bende onu panda sanıodum :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
o pandanın ufaklığı resimdeki
ben büyümüş halini sevdim mıncıkladım da meğer çok haz etmiyomuş mıncıklanmaktan direk anı olarak birkaç derin çizik bıraktı elime ;)

yani pandaya benzese de panda huylu değil en azından onu biliyorum :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 30 Aralık 2004 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...