felixxx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Pzt. günü arkadaşlarla öğleyin dışarı ortam yapalım dedik çıktık.Ee ortamda ne olur? içki. Aldık içtik ben 1 dolu sayılan bi bardak viski içtim..çakır olan halim oturduğumuz yerde kaldı,yani kalkınca ayıktım. Eve girmeden önce bide breath strip attım ağzıma ki koku gitsin..tamam.. eve bi girdim.. hiii,oğlum çok içmişsiiiin dedi annem.ben yok anne ya dedim bi baktım aynaya gözbebeklerim %1500 olmuş. İşte bu olayı da önlicek bişey varmı...eve girmeden önce gözüme parlak bi ışık tutsam filan gözbebeklerim küçülürmü_?[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 oo herkes uyuyomu yaa..bu akşam çıkcas yine..bekliorum burddaaaa[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
beefsteak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bi kac ilacla haleldebilirsin ama degmez be.. sayki sevki ve bebegini kuculten goz damlalari war da..gercekten degmez..
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 değmez tabi ama ne biliim...buldum bende eve yere bakarak giriim bari[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Göz damlaları var satılıyor eczanede... Çok özel durumlar dışında tavsiye etmem :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60)
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 yere bakıncada bişimi oldu diye sorarlar[signature][hline]:))) !!! ........................
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Ahaha evet, ben kullanırdım. Göz kızarmaları ve göz bebeği büyümeleri için eye visol diye bi ilaç var süperdir.[signature][hline]olm nedankoyu tanımıyo musun sen? beni anla ! vız gelir tırıs gider, nedanko istemedi ben bıraktım.. bu kadar.. daldan dala daldan dala.. duydum değil gördüm, duydum kikikikiiiiiiii.. aşık olduğun zaman ben sana soylerim AAL'05
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ya yada durun bak, eve girmeden önce gözüme çok parlak bi ışık tutsam faydası olurmu küçülmeye.. :)[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 içme:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
beefsteak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: felixxx, 30 Aralık 2004 11:39 tarihinde demiş ki: ya yada durun bak, eve girmeden önce gözüme çok parlak bi ışık tutsam faydası olurmu küçülmeye.. :) evet olur... sayki sevki ve 0.2 saniye kadar...yoksa davsanlar gibi kala kalirdik bi anda isikta..bi de bilip bilmeden ilac kullanmayin doverim..dovme lisansim war..doktorum ben...hipokrat da dover..olmassa ben tutarim hipokrat dover.. [Bu mesaj beefsteak tarafından 30 Aralık 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 www.felixxx.com a bi bak bakalım burda olucaktı[signature][hline]we modify worlds
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: Chemical, 30 Aralık 2004 11:51 tarihinde demiş ki: içme:) [signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Hmm bende tam aksine büyütmeye calişiyorum bole kocaman gözlü falan herşey farklı gözüküyo aynadada fakrli biri gibi bakıyorsun. Göz doktorlarının kullandığı damlalar var ama onlarla ugraşmak istemiyorum. bide öle bi damla faan olsayı muyaaneden sorna birer damaldada ondan damlatırlardı bole koca gözlü gondermezlerdi eve diye dusunuyorum ben.[signature][hline]Beş Hececiler
armra Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ya o, o kadar basit değil sadece göz bebeği büyümesi değil ki olay. sen sadece ona takmışsın ama diğer binlerce belirtiyi de yok etmen lazım. sonuç itibari ile onun yaşına geldiğin zaman sen de şıp diye anlarsın bazı şeyleri :P[signature][hline]
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ne gerek varki annenler sonucta sana kizmamis eve gelince cok icmissin demis demekki neymis gerek yokmus...[signature][hline]Lathor Wyrm :)
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ben biliyorum gözcülerin yaptığı damlalarla gözbebekleriniz büyür ama bulanık görürsünüz...[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
whissinn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bence sen icmion :D cünkü ickiden benim bildim göz bebeyi buyumez bitek kimyasal uyarıcı alırsan büyür türkce deyimiyle pıt
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: Bence sen içmiyon[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 iyi öyledir, hiç içtiim diye kasmıorum[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Harbi ya oynaşma bence[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 yafs cebinde bi limoncuk tasimaya aklın ermiyormu eve girmeden önce damlat limon suyu 2-3 damla bakalım göz bebeklerini görebiliyorlarmı :D[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Öne çıkan mesajlar