paramecium Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Selam, Abuk bir parçayı(sac parça) zaman harcayarak 2D olarak çizdim. Bunu catia'a aktarım thickness tanımlayarak bending işlemine geçmek istiyorum. Yaklaşık 8 farklı parça var ve oturup yeni baştan vakit harcayıp çizmek istemiyorum. Var mı bir yolu =) Catia V5R19 bu arada. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=t0KPOvmozIg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Selam, Drafting'den copy yapmak zekice :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Selam, Aktardım ama inanılmaz abuk sabuk bir aktarım oldu :( Oturup çizmek en doğrusu olacak gibi... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar