stan-marsh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ya acil yardım bi fikir? oynarken en can alıcı yerlerde ,ki oyunun her yeri can alıcı, bilgisayar reset atıyo kendine.deli olcam.belki oyunla ilgili değildir dedim açtım counter döndürdüm yok bi sorun.zaten non-stop açık bi pc kendisi ama.nfsu.da rastlayan oldumu böyle bişee.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ben annemin laplopla oynarken olmuştu, aşırı ısındığı için sistem olabilir başka oyunlarda oluyomu aynı sorun ? grafiği kısıp dene bide bence[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 arabayı yavas kullan :( ögh[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 evet yavas kullan bu emniyet mudurlugunun yaptigi bir virus olabilir :) neysea saka bir yana reset atiyorsa son saveden devam et bana cok oldu hala da oluyor bende hala devam ediyorum ekran kartim ge force 2 mx 440 ucu ucuna oynuyorum zaten :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Bir patch cikmisti onu indirmeyi dene??? Simdi buraya link veremiyorum legal deil..Google'da arat muhakkak bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Bende sirf oyunlarda degil, bilgisayar fazla kasildiginda zaman zaman yapiyordu, sorun harddiskte cikti.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar