Esnaf Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ---- REKLAM ALANI ---- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Seko tam bir etenşınhor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 desertt said: olm allah belanı verecek sequo , fena sıkısırım erkegim bide sapına kadar gayim afsd yazmışın niye atarlandın ki bi anda :D zaten konu garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 saçını sünnet ettirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 desertt said: kardeş allah belanı verir umarım, senin şereften yoksun oldugun belli, kız kardeşin varsa bi test etsin beni erkekmiyim bir tanıştır? Ankaradayım. ashduahsd ana bacı da geldi o yea:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 İspanya Birinci Ligi takımlarından Barcelona'nın İsveçli futbolcusu Zlatan İbrahimoviç'in, kendisine ''Gay misin'' diye soran bir İspanyol gazeteciye verdiği, ''Kız kardeşinle benim eve gel ve gör bakalım gay miyim'' şeklindeki cevabı büyük tepki topladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Adam hırsını alamadı özel mesajdan yardırıyor gençler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 konuyu açan da ibrahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 kız kardeşinle benim eve gel demiş yani çocuğu da çağırmış.çocuğa kayarken kıza evi temizleticek belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 oooo private a mı geçtinizzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ben bunu sevmedim sequo barzo zengine geri dön müdahil olamıyorum. arkadaş iyi dodgelamış derken niye öyle oldu anlamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Garbage amg trolle bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Black-ice said: ben bunu sevmedim sequo barzo zengine geri dön müdahil olamıyorum. arkadaş iyi dodgelamış derken niye öyle oldu anlamadım ama. Bende eğlenceli olacak diye düşündüm ama sonra herşeyi mahfetti. Ahh ahh nerde o black-ice'ın akıl dolu dodgeleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 seko'yla özelden yardırıyolar sizi yalnız bırakalım biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 desertt said: Garbage amg trolle bakalım amg ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 fotolarda da hiç 12 yaşındaymış gibi durmuyosun aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Theridone said: seko'yla özelden yardırıyolar sizi yalnız bırakalım biz Yüz vermiyorum kanka. Buluşmak istiyor benle niyeti bozdu tam düşündüğüm gibiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 amg yle bi tur attır diyo işte anlamadın mı aptal şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Bebe bana resim attı lan :( http://www.keyif-shop.com/content_files/prd_images/k%C4%B1rba%C3%A7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 abi netten bi fotonu gördü diye sana gay diyen adama sinirlenmek nedir gözünü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Sequo said: http://forum.paticik.com/thumbnails/a25/853/029/5fc/2f2/78a/b19/fd6/0ef/481/59_450xNULL.jpg GAY misin? Çok ciddiyim merak ettim. Bakışlar falan ele veriyor:) bunu bende sorcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ananın peşindeyiz mi yazıyor orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 gerçi haklı durumdasın burada onu da es geçmiyorum yanlış anlama ama cevap verdikçe tatsızlaşıyor işte bunu da görün lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ohahaha konu başlığı asfjlahflas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar