Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gece gece dvd yazıcıyı göçerttim sdf

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

uzun lafın kısası, neden bilinmez, desktopın kendi kendine dvd rom'u açılmış. ben de ayağa kalkarken bacağım çarptı, katırt etti alet. o sırada video falan açıktı, bilgisayar dondu. asiktir çekerek bilgisayarı kapattım, dvd rom'un ağzı dışarda kaldı. az biraz oturttum ama fayda etmedi. neyse bilgisayar donunca tırstım bir an, ama herhangi bir sıkıntı yok kasada.

çıkarttım dvd yazıcıyı komple, içini falan açtım çok anlarmışım gibi. tam göremedim neden ağzının kapanmadığını, çok da zorlamak istemedim. yarın sabahtan bilgisayarcıya bırakıcam, ama çözülebilecek bir şey değil sanki. kırık bişi de yok gibi ama.

düzeltilme ihtimali var mıdır acep ? bir de donmadan endişenmemeliyim değil mi, ağzını açıp yemek bekleyen sevgiliye yumruk atmak gibi bir şey oldu sanırım, ondan alet bir paralyze oldu herhalde sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

hikaye şöyleydi, serin hikaye ama.

tuzla balıkçısında 3 arkadaşım ile keyifli bir yemek sonrası eve geldim. tam bilgisayarı açıp iki CE SE atacaktım ki yemekteki arkadaşlarımdan biri aradı. dedi ki 'abi kartal'a dönücem ama çok acil sıçmam lazım, evden de çıktım size uğrayabilir miyim? ' dedim tabi uğra. geldi bizim eve, odamdan bir çizgi roman aldı, işini görmeye gitti. sonra geldi odama, çizgi romanı bir türlü diğer çizgi romanların arasına sığdıramadı. ben de ver ben koyayım dedim, birden çatırt etti. işte anlamadığım kısım o ara nasıl o dvd rom'un açıldığıydı. sonrası op'de mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu bildigimiz dvd writer di mi ? Hani su 20-30 liraya alabildigin ?

Kenarindan gomunce diger tarafi fazla girmistir. Cok abanmadan tamamen cek, acik konuma getir, sonra yavasca itekle gitsin. Bi yerini kirmadiysan duzelecektir.

Icini actiysan lense dikkat et, naparsan yap dokumna, silme etme. Sonrasinda naaparsan yap gg, duzgun calismiyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...