BeIlow Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Ben yardım istemedim millet yardım etmek istediydi hallettim sonra zaten olayları. Bide evleri satmak için açmadım dükkanı, şanssız bir başlangıç yaşadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 p-f-f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 hayırlısı 2sini satma birini sat madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Abi valla böyle bir şey yapmak için tekini satmak yetmiyor. Fiyat araştırması yaptıydım. Gitmediğim iki tanesini satmayı düşünüyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Bi de gittigin iki tane daha mi var sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Wolas said: benjani said: şimdi herkes birbirinin damına mı kayacak, gavat partisi mi bu?kendi damımla sevişceksem niye böyle bir ortama getireyim? grup sex kardeş grup sexe genelde damla gidilir damsız da girildiği var fakat anca genel ev gibi paralı partilerde olur Grup mrup yok lan. Başka karı kıza sarkmamak için yanınızda damla geleceniz. Ha yinede sarkarsanız çekerim özel dayak odasına çok pis döverim. Soyarım yine döverim. O derece yani. Para var huzur var polisde alamaz elimden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 GRUP MRUP YOK LAN koptum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Başka kızlarla tanışmak yasaksa niye gelsin olm bu insanlar senin partine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 JestersTear said: Başka kızlarla tanışmak yasaksa niye gelsin olm bu insanlar senin partine. Tanışmak yasak değil hacı rahatsızlık vermek yasak. Sap adamdan heryerde rahatsızlık duyulur. Sen hatununla bara gittiğinde etrafında çok sap ister misin? O yüzden kurunuzu partiye gelmeden önce yapip bir dişi edinmeniz lazım. Ondan sonra halisülasyon ve patlamanın dibine vurabilirsiniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Sequo said: Wolas said: benjani said: şimdi herkes birbirinin damına mı kayacak, gavat partisi mi bu?kendi damımla sevişceksem niye böyle bir ortama getireyim? grup sex kardeş grup sexe genelde damla gidilir damsız da girildiği var fakat anca genel ev gibi paralı partilerde olur Grup mrup yok lan. Başka karı kıza sarkmamak için yanınızda damla geleceniz. Ha yinede sarkarsanız çekerim özel dayak odasına çok pis döverim. Soyarım yine döverim. O derece yani. Para var huzur var polisde alamaz elimden:) beleş adam döverim. ellerim kaşınıyor caddebostana taşındığımdan beri kavga etmedim. insanlar çok uygar ve hayvanları çok seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 uyusturucu belesse anca gidilir yoksa ne artısı olacak eşinle gidiyon, grup yok... parti böyle ayarlanmaz sen patiye yazarsın eşin kadınlar kulubune yazar 40 kız 30 sap seçersin o partiye gidilir oh yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 kadınlar klubünden herhangi birine sokmayı reddederim lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 aras gel senle kadınlar klübünden karıya girelim ortak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 50 50. uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 beyler ben 10 hatun getiririm ama ankara istanbul ulaşımı karşılarsınız. (arkadaş lan abazanlar şey etmesin maksat sausage fest olmasın) beni alın diye diyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 pavyondan mı kedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Vingthor said: kadınlar klubünden herhangi birine sokmayı reddederim lan benya orda kadınlar kulubu örnek mentaliteyi anlatıyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 YA BIRAK KADINLAR KLUBÜ POSTLARINI OKUYUP OKUYUP KENDİNE DOKUNDUĞUNU HEPİMİZ BİLİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 kadınlarkulubundeki kadına zaten sokamazsın, o sana sokar bişey sokacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 aaaah crazylips1964...aaah derdeva1905...ımmmmmhhh çocukistiyorum112 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 çocukistiyorum112 sanırım acil olarak istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ben oraya damımla gelip başkalarınıda ikna edersem grup sex yapamayacakmıyım yani ? içkine hap atıp senide dahil ederim ruhun duymaz >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Lan olm değil grup sex normal sevişebileceğiniz bir hatun bile yokken kurduğunuz fantezilere bak ashudhsaudhasud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 sen beni karıştırıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 kim diyor grup yapmıyoruz diye.. bakkalın kızı bıyıklı keriman, kerimanın 47 yaşındaki ablası züleyha ve sidikli kezban ile geçen gruba girdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar