Chemical Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Gene boru patladı evde aşadaki evin asma tavanında zörr diye sular akıyo gene! 2 sene öncede oldu gene bizim ev kazıldı çünkü alt kat tamamen su gölü olmuştu işte eve girince kapı tresholduna kadar su var:D kapıdan sular geliyo bi giriyorsun şap şup tavandan damlalar halinde su akıyo koridorun tamamını kazdıktan sonra anlaşıldıki dolabın arkasındaki sıcak su borusu pörtlemiş Bu sefer az akıyor ama gel görki kalaüfer suyu çünkü kazan su seviyesi kaç gündür düşüyomuş işte gene koridoru "DADADADADADA" diye matkaplarla vurucularla deliyorlar gene Bütün yılbaşı böyle geçecek eheheh Lan işin kötü yanı patlaknerede kimse bilmiyo 2 tanede olabilir herşey kapandıktan sonra gene pörtler UYUZUM LAN ŞU BORULARA 2005 E GELDİK HALA PATLIYO BE İ.Ö. OLAN BİŞİ HALA PATLIYOSA[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj Chemical tarafından 30 Aralık 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 heh hemen duvardaki patlak boruların yerini bulmana yarayan röntgen ve manyetik alanla çalışan cihazlardan bir tane al kurtul veya kendin yap :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 düşünmedim diil şimdi şöyle bir olay var önce 2 tane delik açılıyor sonra o deliklerden kutuplar sokuluyor Sonra elektirik veriliyor Kutuplar arasındaki iletişime göre nem seviyesi anlaşılıyor ve patlağı öyle öyle bulabiliyorsun Bununla tarihi eserleri buluyorlar arada cisim olunca bilgisayar algılıyor tabi :)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj Chemical tarafından 30 Aralık 2004 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Borudur patlar çok da dert etmemek lazım. Ama masrafı çok olur şimdi o işin. Onca kazacaklar patlağı bulacaklar boruları değiştirecekler. İşçiliğiydi malzemesiydi derken iyi bir fatura çıkacak. Gerçi ev sigortalıysa sigorta şirketi bütün bunları karşılıyor diye biliyorum ama ev sigortalı mı onu bilmiyorum.[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi. Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 . [Bu mesaj insight tarafından 30 Aralık 2004 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bi kere benimde başıma gelmişti iğrenç bi durum :)[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 esası apartmanın yapması lazım çünkü biz döşemedik onnarı yani plana bakarak apartmandan da çıkartılabilir ücret:) Ki haklı oluruz malum apartman yaptırdı Ya o diilde bizim kuşadasındaki yazlık sitede BÜTÜN SU BORULARI yanlış üretimdi! eahuea ömürleri en fazla 5 sene falandı:D Site yapıldı borulara su verildi 5 sene geçildi Sonra heryerden patlama haberleri:D bütün topraktan (acaip basınçlı bide sular) sular fışkırıyo föşür föşür Bide kalın ana boruların üstünden kamyon geçtikçe en hafif basınçta patlıyolardı acaip fatura girmişti sırf patlamaların yaptıı su kaybından çünkü farkedene kadar 2 3 gün geçiyordu sonra yüzeyden fışkıyordu zaten 2 metre dipte en az :D ehe suyun aşağı doğru akmasının durup gidecek yer bulamayın daha zor olan yer çekiminin tersine yukarıya doğru fışkırması için oraya havuz dolduracak kadar su dolup etrafındaki bütün kuru toprağı suya doyurması ve sonra yukarı çıkması gerekiyordu Sonra kuyunun suyu bitti susuz kaldık şehirde vermedi su[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Bütün muslukları kapat sonra bi kompresörü tek bir vanaya bağla ve hava bas. Elbet bir yerden ses gelecek veya heheh patlayacak borular. Ama zaten patlak arıyorsunuz :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 boru bu patlar.[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: Absolut, 30 Aralık 2004 17:30 tarihinde demiş ki: Bütün muslukları kapat sonra bi kompresörü tek bir vanaya bağla ve hava bas. Elbet bir yerden ses gelecek veya heheh patlayacak borular. Ama zaten patlak arıyorsunuz :) musluk diilki kalaüfer ulan bide kalaüferleri kapadılar buz gibi oluyo ev[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 fırat gri boru alsalarmış.. ya da dizayn mıdır nedir. öyle cıstak cıstak birşey taktırsalardı vakti zamanında..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 üst kattan bi sorn var mı üst kattan sen onu söyle bana :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 eahueah valla bütün gürültümüz tepeye gidiyo Ama komiktirki daha önceden atacan falan hiç aşağı gelmedi "lan kafamı miktin olm be" diyerek ama 10. kattaki öküz karı gelmeyi başarmıştı ben evde matkapla duvar delerken(ya alt tarafı 20 tane delik:) ) nası bilmiyorum[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj Chemical tarafından 30 Aralık 2004 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Lol nası patladı ya :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: Chemical, 30 Aralık 2004 17:39 tarihinde demiş ki: eahueah valla bütün gürültümüz tepeye gidiyo Ama komiktirki daha önceden atacan falan hiç aşağı gelmedi "lan kafamı miktin olm be" diyerek ama 10. kattaki öküz karı gelmeyi başarmıştı ben evde matkapla duvar delerken(ya alt tarafı 20 tane delik:) ) nası bilmiyorum atacan diil alican :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 yılbaşı arefesinde igrenç bi durum kolay gelsin valla...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 kolay gele hakkaten[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ha atacan ha alican ikiside aynı eahuae:P inadına editlemicem atacan duracak o Az önce buldular patlağı heyoo[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
santiago Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 üst komşunuz alican dan (senin tabirinle atacandan sana mesaj...) iklim koşulu senin camlarını indiririm kornla kes sesini otur aşşa haa sen yine alican olmadıını söylede sonra herdakka seni ben sanar apti apti konuşur alican[signature][hline]SELAM B@B@LAR BEN TATARRAMAZAN KENDİME CLAN ARIOM OK3? ÇOK İYİ @WM TEKATAR KULLANIRIM GANAS AYNI ZAMANDA KELE$LE PİS BASARIM. DEAGLE MİROĞLU'DA ÜSTÜME YOKTUR HEP KAFADAN HEK$AT OKE? [Bu mesaj santiago tarafından 30 Aralık 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 hiç yıllardır bi eksiğin bi sorunun var mı diye sordun mu borulara? senibi duvarın içine sokup içinden su geçirseler sende patlarsın..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 iklim koşulu senin camlarını indiririm kornla kes sesini otur aşşa eahea nası indiriyomuş camımı:D kolaymı öyle kaç desibellik korna var bende dayarım duvara valla ayrıca ses geçirmek kulaklığımda var[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 atacan alican benzio lan benzemiomu[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 tasın kac kurtul o evden bole borularla fazla hasır nesir olamk ii degil
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 kötü olay ya hehe allah korusun =) bide o kalörüfer gibi bise degilmi?bende bilmiyorum nasıl yazıldıgını
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: Chemical, 30 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: iklim koşulu senin camlarını indiririm kornla kes sesini otur aşşa eahea nası indiriyomuş camımı:D kolaymı öyle kaç desibellik korna var bende dayarım duvara valla ayrıca ses geçirmek kulaklığımda var abi naaptın korna değil korn.[signature][hline]...
Öne çıkan mesajlar