pronoit Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Dün akşamdan beri oyun oynarken durduk yere pc kendini kapatıyor. önce aklıma ısıdan mı sorusu geldi hemen kontrol ettim yok dereceler gayet düşük. power supplyde sorun var desek pc yeni sayılır 3 aylik falan. ve 3 aydır böyle bir sorunla karşilaşmamiştim, dün akşam işten geldim borderlands 2 açtim pc kendi kendine kapandı bir 30-40 dakika oynadıktan sonra. bugun de aynısını yapınca heralde oyundan ötürüdür dedim ama başka oyunda da aynısını yaptı (rome 2 total war ) virüs falan olabilir mi diyip norton kurdum ama ondan da bişi çikmadi. yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 PSU fanı çalışmıyor. Aksi yönde ise IBAN ver 50 tl atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 abi iyi de çalişiyor cpu fanı.ısı sorunu değil gibi. yazdım yukarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 tamam IBAN ver adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Bilgisayar kapandıktan hemen sonra power tuşuna bastığın gibi açılıyor mu tekrar yoksa 3-5 dk beklemek zorunda mı kalıyorsun. Not: PSU ısı sorununu gözlemleyerek çözemezsin zaten. PSU da derece yoktur, program ile gözlemlenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 yok adam psu fan demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 hemen açiliyor. bir kere dün şöyle oldu kapandı. açtım windows açilirken tekrar kapandı pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 bak psu fanı çalışıyor mu? çalışıyorsa yapıştır IBAN'i takipçisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Hemen açılıyorsa psu değil evet. Daha 10 gün önce kadar aynısı oluyordu bana, kapanıyordu ve psu şalterini indirip kaldırmam gerekiyordu açılması için. Sonra psu yu komple söktüm fanının çalışmadığını anladım fixledim. iban ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 psu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar