chrome Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ne yesemden ziyade. midem yanıyor artık. reflü oldum. bürp yapıyorum asit boğazımı yakıyor. yemek yemeyi de seviyorum. tereyağı şelalesinin içinden hot wings soslu tavukları ellerimden akıta akıta yiyip dirseklerimden pilavın üzerine akan yağlarla beraber o pilavı avuçlarımla yiyesim falan geliyor acıktığımda. döneri pişlerken ısırasım geliyor. öyle de seviyorum yemek yemeyi. yaş 28 sağlık bile bozuluyor ama bu sebeplerden. aradığım şeyi de yıllarca bulamadım. istediğim şey şu. hem hafif olacak. hem sağlıklı olacak. hem doyurucu olacak. hem lezzetli olacak. hem de çıtır çıtır olacak böyle yedirecek kendini. yemesi kolay olacak. fresh kokusu olacak. böyle yemeklerin olduğu bir mutfak türü var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 abi lezzetli bir şey değil ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 gerçi bu biraz da süt yerine sos kullanırsan değişebilecek bir durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 haşlama sebze ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 lezzetli diyorum abi. depresyona girer insan haşlama sebze yerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Tavuk göğsü ye, sınırsız yiyebilirsin. Yanına da sebze, artık ne olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Toplam süre: 11 DK Emek/Performans oranı: 10 Sağlık: 10 Maliyet: 10 Lezzet: 10 1)10 adet kloroplast mikro dalga poşeti. 7 TL http://1.bp.blogspot.com/_lmVqSjLLUFs/TQtT7cetjjI/AAAAAAAAAQY/vNbaYnz_A5M/s1600/kloroplast-web-tmb.jpg 2)Brüksel lahana. Kilosu 4TL http://www.happycenter.com.tr/yemek-tarifleri/wp-content/uploads/2013/02/foodse18.jpg 3)Brokoli. Kilosu 6TL http://www.gercekportal.com/wp-content/uploads/2012/09/brokoli.jpg 4)Lahana ve brokoli poşetin içine 1/4 çay bardağı kadar su eklenerek konulur. Mikrodalgada 8dk pişirilir http://3.bp.blogspot.com/-0pBrsR-7GSY/URO1tE0dnSI/AAAAAAAABTA/QtGVY6Nc0pM/s1600/EKRAN%2B005.jpg 5)Pişmiş olan sebzeler geniş bir tabağa konularak; üzerine yoğurt, zeytin yağı, limon eklenerek servis edilir. İsteğe göre mısır ekleyebilirsin. http://4.bp.blogspot.com/-vSFK3o3AHLk/TrzbcqY3AnI/AAAAAAAADaw/geYdiAZNptM/s1600/DSCN3764.JPG Haftada en az 1 kere bu yemeği ye. 3-4 ay sonra domuz gibi olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 tavuk göğsü 0 kalori aynen. balık da çok sıkıntı diil. sınırsız yiyebilirsin bunları ama ızgara olması lazım. yağda kızartmican. yanına da salata yap devasa. bi sürü farklı sebze kullanırsın. beyaz ekmek de yemediğin sürece (makarna ve beyaz pirinç de yemicen) sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 neden depresyona girsin ki pattiz havuc la tavuk gogsunu hasla uzerine de biraz isotla kekik yanına da bi salata haslanmis sebzeleri beşamel sosla fırına da verebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ben bu önerilerin hepsini çok beğendim lan. tavuk göğsü madness yapacağım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 abartı yersen, tadı sıkar hemen. sürekli farklı bi şekilde ye. bi gün bulgurla ye, bi gün salataya koy, yağsız bi sulu yemek yap içine at faln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 tavık göğüsü lezzet açısından fakir ama gayet yavan. baharat, sos falan çalışman lazım ekstra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Riverwind said: ne sağlıklı ne lezzetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 hem lezzetli hem sağlıklı et geliyo aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 kabak patlıcan yapıyrum çnükü içinde sebze var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 kürt mutfağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar