sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Şimdi ben bir ev tuttum. Evde kiracı vardı, çıkarken evi rezalet bırakmış. Savaş alanı gibi. Badana lazım, içerisi çöplük gibi bir sürü eşyasını bırakmış falan. Depozitoyu, ilk kirayı ve emlakçı komisyonunu ödedim. Pazartesi ev sahibi ile tanışıcaz daha yeni. Sorum şu, gider yapsam, ben bu evi böyle teslim almam diye, yasal dayanağım ne olur? Elimde evin resimleri var kadın çıktıktan sonraki. Ki zaten resme gerek yok gidip bakmak da yeterli. Zorlasam ev sahibini, bu evi temizletin badanasını yaptırın bana öyle verin diye, yer mi? Yapmam derse paramı geri alma şansım ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ne yasal dayanagi abi adam al paranı hadi yürü diyebilir sen temizlet öyle ver dersen ya da demeyedebilir al 100 tl temizlikçi çağır da diyebilir de yasal dayanak araman şu mevzuda komik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 paramı vermesse diye yasal dayanak arıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 sırf temizlikçi değil, dolaplar kırık badanası bok gibi falan. genel bir yıkama yağlama lazım eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 fistana katildim guzelce soyle, abi bura badana ister yaptirayim ben ugrasiyim ilk kirada duselim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 badana - tamirat maliyetini kiradan düşelim de. temizlik için teklif etmek saçma olur. bir tek çöp bile olmasa yinede girerken temizletçektin evi diyebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 evi tutmadan önce bakmadın mı ne durumda ev diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 monoscope said: evi tutmadan önce bakmadın mı ne durumda ev diye ? içinde kiracı vardı. salak salak bir sürü rafı takılı bırakacağını, kırık dökük iğreç dolaplarını bırakacağını falan bilemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 2. kiradan düşersin. Fotoları sakla bir sıkıntı olursa, tarihli olsun fotolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 yaptırcağın gibi temiz bırakırım diyorsan büyük tadilatları kiradan düşersin ama badana yı her türlü sana yıkarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 evi tutmadan bakmadğın için hiç bişi alamazsın kontratlarda önemli maddelerden biridir evi bu haliyle alıyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ev sahibi insansa veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Evin demirbaşlarına yapacağın tamir masrafını düşersin ikinci kiradan. Normalde birşey dememesi lazım. Sonuçta o dolabı, yıkık kırık duvarı yanında götürmeyeceksin. Yine ev sahibine kalacak ileride. Ancak 100 TL civarı bir temizlikçi tutman gerekecek gibi. Ayrıca badana da sana ait olut. Ona ev sahibi karışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ev sahibi ile bir konuş abi önce böyle böyle diye , olmadı cebinden harcayıp düşersin kiradan yasal dayanak istersen borçlar kanununun 299.maddesinden sonrasına bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar