The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 arkadaslar saolun. benim birseyim yok.. levent de yazmis benim mesajimi.. bunun disinda yikilan bina bir santiyeydi biz arkadasa ev bakiyorduk. tam xsantiyeden cikarken deprem oldu.lakin sole bu 40 saniyemi ne surdu.okadarda guclu degildi. Ben 99 da olan depremden olan tecrubemle sallanmaya basladigi anda insaatan ciktim. lakin arkadasim cikamadi. Onuda tum aksam gelenin gecenin ve iscilerin yardimiyla sabaha kadar cikardik. bu kadar zamanda gelip buralara yazamadiysam genelde hastanede arkadasin arkasindan baktigimdandir. Beni icin endiselenmis ,taniyan.tanimiyan herkeze tessekurler. Kotuye birsey olmaz.[signature][hline]H.B.E
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 aman geçmiş olsun guardian[signature][hline]^Dallas Mavericks^
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 geçmiş olsun[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Geçmiş olsun.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 emre yüreğime iniyordu şimdi gördüm thread'i. büyük geçmiş olsun kardeşim.[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail You want the greatest thing The greatest thing since bread came sliced You've got it all you've got it sized Like a friday fashion show Teenager cruising in the corner Trying to look like you don't try
tunch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 geçmiş olsun. arkadaşına acil şifalar[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Şuanda son açıklamalarla 75 türk kayıp . Ve oradan gelen haberlede +23 türkün öldüğünü söylüyor . 100 yılda bir olabilicek bir olay . pFfff üzücü ama doğal bir sebep ..[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Phew, gel dön vatana heh.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 geçmiş olsun koçum[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Geçmiş olsun[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Geçmiş olsun dikkat oralarda salgında başladı.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 geçmiş olsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Tsunaminin sahile vurma anının bir video ile çekildiği ve TVlerde gösterildiğini yazıyordu gazeteler bunun netten izleyebileceğimiz bir yer var mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 İnsan kayıplarından başka dünya ekolojisi için çok değeri olan büyük mercan kayalıklarının da büyük bir kısmı zarar gördü.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 geçmiş olsun guardian bugün televizyonda telaffuz edilen rakam 100bin+ ölü, daha da artar :([signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 geçmiş olsun gardiyan[signature][hline]Fire in the Darkness...
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 geçmiş olsun[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Amerikanın başında bulundugu dünyadaki olabilecek tsunami erekn uyarı sistemi gibi birşey varmış eger adamalr uyaraymış yıkım bu kadar olmazmış orda bulunan ülkeler topluluga üye değil diye uyarmamışlar.... Bide anlatılanlar göre çok az hayvan telef olmuş içgüdüsel olarak kaçmaya başlamışlar içerilere insanlarda suların çekildiğni görünce sahile akın etmiş ...[signature][hline]:))) !!! ........................
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 geçmiş olsun[signature][hline]:))) !!! ........................
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Geçmiş olsun tekrardan kardeş.. Kötüye birşey olmaz olmasına da sen yinede kendine çok dikkat et..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ha pardon unuttum geçmiş olsun dilemeyi guardian çok geçmiş olsun.[signature][hline]...
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 gecmis olsunda paticige girdiyse niye hic ses cıkarmıyo onu anlamadım =)
Jester Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: The_Guardian HBE forumunda demiş ki: aslinda dun bu yaziya cevap yazicaktim yavas aman die lakin net gitti tam bu reply option i actigimda. [signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Head Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ya şimdi japonya'nın "bize koymaz bu" diyerek müdahale etmediği lafı yayılıyor insanlar arasında. ki depremi bilemeyebilirler belki ama tsunami bilinebilecek bir şeydi bence.
Öne çıkan mesajlar