Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The_Guardian - Güney asyadaki deprem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam malezyadaydı, hemen telefonuna mesaj attım abı ıyımısın dıye, cevap şu:

this is luthenant sabar muahmmed carfin of policestation of ampang. please excuse me for i dont know your languageand i dont know that if you are a relative to the owner of this phone. im hoping you may happen to know the owner of this phone if u do than it is a great greaf to inform you that thisphone has been found on a road near a collapsed building atampang hilir, there might be a possibility that the owner havelost his phone during earth quake. there since nobody has claimed the phone yet i need you to help me please inform us of the identity of the owner of this phone so we can search and give the phone to him/her back

ne yapmak lazım şimdi bi akıl verin[signature][hline]I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Mesaj tarihi:
The_guardian kim? Forumdan mı?
Sakat sanki biraz durum ya, işalah kaçarken panikten düşürmüştür :/[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 26 Aralık 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi tel sahibinin adını soyadını yaz mesaja yolla belki bulurlar[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
evet forumdan
öyle yaptım zaten adını soyadını yazdım türktü dedim.. oturduğu yeri falanda bilmiyorum[signature][hline]I leave you, negative behind
Mesaj tarihi:
Adını soyadını fln yaz yolla senın yapabileceğin en ii şey bu sanırım(elinden bir şey gelmez yani)...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Mesaj tarihi:
bunu kesin yap bence de;
said:
Dagger, 26 Aralık 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
bi de telefon renkliyse ve elinde guardianın resmi varsa onu da yolla mmsle istersen işe yarayabilir
ve resmi varsa pati albüme veya photobucket a falan resmini atıp url yi de yolla bir ihtimal işe yarayabilir.
umarım ya şakadır ya da panikten veya benzeri bişiyden düşürmüştür telefonu. =([signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 26 Aralık 2004 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aga bisey fln olsa telde dağalırdı herhalde tsunami ye fln maruz kalsa giderdi telde yazıyı tam ceviremedim ama bi binanın yakınında fln bulmus galiba teli adam sağlamsa binalar paniktendir herhalde[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
Umarim sakadir, gerci kimsenin telefonu bulunca bukadar detayli bi mesaj atacagini zannetmem,umarim hakliyimdir.[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Mesaj tarihi:
Sensible'nin dediği gibi, öyle bir ortamda böyle olayların yaşanması, telefonunu geri verme falan... Garip?
Ama yine de tüm bu olaylar endişhelendirici. Guardian'a sağlık ve sabır dilerim.[signature][hline]Viktor, bir arkadaşıyla dünyadaki oyun sektörünün sistematiğine dair konuşurken:
in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 26 Aralık 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
said:
The_Guardian, 16 Ekim 2003 01:25 tarihinde demiş ki:
Bu arda benim bulundgum yer(yani Klcc) de su saate kadar sadece Ingilizce,Bahasa Malaya,ve Cantonesee konusuldugunu gordum,
Bende zaten ingilizce konusuyorum,Turkce kufur ediyorum, ole bisi

kuala lumpur city deymiş sanırım.

birkaç ay önce taşınmıştı ama hala kuala lumpurdaydı galiba..
biraz önce heffer'le telde konuştum gardinin oturdugu yerle depremin oldugu yer arasında 2 deniz fln varmış, malezyada da 28 ölü varmış, türk yokmuş öyle dedi.. ama ne kadar guvenılır boyle ıstatıstıklere (tren kazasında once 100 kusur sonra 30 a ınme olayı gıbı) ayrıca boyle bır durumda keklemeye kalkacagını sanmıyorum

+

bugun turkıye saatıyle 16 da msn de toplancaktık dun yine turkiye saatiyle gece 1 de mesaj cekmisti.. sabahtan beri online ım adam yok ortada[signature][hline]I leave you, negative behind
Mesaj tarihi:
Sonucta msn e girmesi beklenemez sakada olsa, internet falan kalmaz sanırım, heleki turkiyede yagmur yagınca giden bir interneti dusununce.[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Mesaj tarihi:
akrabalarını tanıyan yok mu eğer durumu iyiyse onlara ulaşmış olabilir?[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
doğumgünü haftasıydı annesi yanındaydı orda o yüzden, babasıyla abisi burda ama ne telefon ne msn ne adres hiçbir bilgi yok elimizde[signature][hline]I leave you, negative behind
Mesaj tarihi:
şimdi şöyle
infernaldan haberi alınca direk atlas açtım, arada endonezya kalıyor sanıyorum, tam hatırlayamıyorm. birde iç deniz var. o yüzden tsunami çok tırstırmadı beni.
maldivlerle de baya bir mesafe var malezya arasında.

sonra direk cnn türkün sitesine girdim, en son 28 ölü diyordu, daha sonra tvdede abdullah gül şimdilik türk ölü yok gibisinden birşeyler söyledi, ayrıca türk vatandaşlarınıda buraya getireceklermiş galiba.

en son olarakta gardide inanılmaz bir ingilizce var, benim görüşüm eğer elektrikler falanda kesikse bu adam kesin sıkıldı, yiyim şunları ben diye böyle bişey yazdı. umarım akıl eder yedim sizi diye mesaj atmayı. yoksa cüssesine aldırmadan geldiği an buraya itinayla girişecez kendisine hbe ailesi olarak.

umarım şakadır:( umarım haklıyımdır...[signature][hline]beş hececiler
  • Yeni Oluştur...