zipzip Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 magnumun aston martini için de 80 mi ne çubuk biriktirmiştim ben.e tabi ki çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 senin yerine ben göz yaşlarına boğuldum be adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 jacabo said: 2 sene önce filan profilonun araba cekılısıne katılmıstım sonra unuttum aradan zaman gecmıstı aklıma geldi bı baktım benım adım var kazanan olarak hassstırr dedım aradım aldılar beyfendı arabayı dediler. olm o benim nasıl alırlar dedim kapattım bileti bulam diye buldum birbirlerine çok yakın zamanda 2 çekiliş varmış ben diğerine katılmışım. =( ee sonuçta bi araba kazanmışsın yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 yok lan elidor saç bakım setiymiş bi sonraki çekiliş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 olm kazandıgımı nasıl cıkardın o yazdıgımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 zipzip said: magnumun aston martini için de 80 mi ne çubuk biriktirmiştim ben.e tabi ki çıkmadı. 3 liradan desen 240 lira eder, 20-30 tane de öbür dondurmalardan yediğini varsayarsak 300 eder. 300 ile 3 gün lüks araba kiralayabilirdin veya 1 günlüğüne spor araba kiralayabilirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 spor arabalar 1 gün kiralanmıyo ya. en az 4 gün diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 tekben değil ya.ofisçe dondurma saatinde magnum yiyip biriktirdim o kadarı.o kadar çubuğun maksimum 20si benimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 mesaj ucreti de vardı yalnız 3-4 lira mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 internet üzerinden yapınca beleş değil mi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 summon mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Esh said: mesaj ucreti de vardı yalnız 3-4 lira mı ne yok ya ücret falan yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar