pulkas Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 raid 0 ssd'nin getirisi olur böyle işe?Sonuçta hdd'ye yazmak dar boğaz bu işlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 CORSAIR CSSD-F240GB3-BK 240GB,SATA 3,Solid State Disk alıyorum zaten. @zipzip bi fikrim yok.pm. üzerinde dosyanın çalıştıktan sonra ctrl+a delete herşeyi temizledikten sonra bile dosyanın materialları 200mb tutabiliyor ki hiç bi zaman hazır material kullanmam. hep amele gibi kendim yapıorm asfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 işte onlar materyal değil aslında.notetrack denen başbelası şey.notetrack + 2012 öncesi kullanıyosan maxi reactor/collision Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 nasıl çalşıştığınıza karışmak gibi olacak ama abi şu objeler için instancing yapsanız ya, özellikle bir sürü aynı obje varken niye kastırıyosunuz makineyi yazıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 ben hiç kullanmıyorum da proxy olaylarını, zipzip'in dediğine göre dosyaya revize gelince geri dönüşü olmuyormuş.. ya da çok meşakatli oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 hazır model kullanıyor en başda ben koca istanbul bilgi üniversitesini modelledim içi dışı herşey dahil 6m poligon tuttu zerre de kasmıyor herhangi bir yerde . hazır model kullandığın sürece tüm work stationları birleştirsen yine rahat edemezsin. bunun dışında instance olarak modellemenin bir faydası yok render da anca active shade yaparsan fps açısından bi fark yaratır. veya sanal ortam yaparsın içinde gezilecektir falan bu binanın ki o zaman bile instance yaparsan görmediğin yerlerdeki instance larda okunucağı için gene anlamsız olur en anlamlısı tek masa çevresindekileri instance yapıp onu grup ile çoğaltmak edit: notetrack denmil bunuda temizlemek çok kolay dünya kadar plugin var basıyorsan sahnendeki gereksiz herşeyi temizliyor hayvan gibi rahatlıyor save ederken falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Ram kullanımına ait olan görev yöneticisi ekran alıntılarında free ram 6 mb ve bu disk üzerine page alındığı anlamına geliyor. 32 iyidir. kararından dönme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 kesinlikle 32. 16da sürünürsün ağır sahneleri açarken çay demlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 pluginlerden bahsetsene wolas link falan bişiler ayrıca bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 bu script sitesi www.scriptspot.com sana söylediğim plugin de bu http://www.scriptspot.com/3ds-max/scripts/cleaner anlamadığın bişi varsa açarım konuyu daha indirdikten sonra rardan çıkar sürükle maxin içine at çalışıyor genelinin çalışma prensibi bu farklı bir şekilde çalışırsa altına yazıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 KillJoy said: nasıl yaramaz max sırf ram kullanıyor. render hızını arttırmaz da büyük dosyalarla çalışmayı sağlıyor. işlemci de 12 çekirdek nasıl abanayım daha asdsdf Mimari render diyorsun sonra 64 RAM diyorsun. Vray'den render almayacak mısın sen arkadaşım? Çift çekirdek makine yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 zipzip said: ama lütfen şu quadro kartlarla ilgili internette gezin biraz.kimse memnun değil.ben şu an 780ti kullanıyorum, 15 milyon poligonlu sahnede bi sn takıldığını görmedim daha(16gb ram var).ki yorumları okursan q6000 dışında kimse memnun değil quadrolardan o kart da 7binlira civarında. Quadro demeyin bana allah belasını versin hele ki TR distrübitörlerinin ve müdürlerinin. Gerizekalılar daha 4000 modelinin SLI desteklemediğini bilmeden SLI destekliyor diye sattılar bana 2 tane almıştım. Allah'tan aldığım yer zamanında geri almayı aynı fiyatından kabul etti de değiştirdim. Ondan sonra da nvidia'nın bilmem ne müdürü arayıp özür dilemişti. Hoş işin komik yanı kartta harbi SLI slotları var ama yazılımsal olarak desteklemiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Cuce said: 32gb rami sömürecek program varmı zaten su anda_ hanı kullanırda şişire şişire kullanır. o paraya ssd alırız öküz alırız. Realflow kasmıyorsa RAM'i şişirmesi imkansız zaten. Onda da anca böyle nehir falan yapmaya kalkacak 10m poly ile aaanca kasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 o nasıl şeymiş lan öle amerikaya şikayet etsen bedavaya bile alırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 KillJoy said: 32likle de çalıştım.. her zaman olmuyor ama performansımı etkiliyor, mesela üzerinde 3-5 revize olmuş dosyadan sonra 1gb'a çıkan dosyayı 16gbram ile açamıorm. 32 ile anca açılıyor. beni kısıtlıyor bu ki asıl önemli nokta: render'a bastıktan sonra ne ps ne cad hiç bişi kullanamamak da var. senin yolladığın örneklerde de bu şekilde 11/16 kullanan dosyada render'a bas sonra bişeyler yapmayı dene bakalım bilgisayarda yapabilio musun bişeyler. ekran kartına gelirsek ise eet 780 ti güzel ama fiyat farkı çok fazla gibi geldi quadro2000'e göre yoksa yine quadro 600 kullanmak istemiyorum. Benim sistemde 3 ssd raid 0. Render'da önemli olan render'ladığın hız kadar bir o kadar da o render'ladığını yazabilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Wolas said: o nasıl şeymiş lan öle amerikaya şikayet etsen bedavaya bile alırsın :D Eleman özür dilerken benden bütün 4000'lerin desteklemediğini söyledi. Ne kadar yalan ne kadar doğru bilmiyorum. 5000 alacaktım daha o dönem yeni çıkmıştı 6000 TL çekmişlerdi fiyatına 2 adet gtx 670 aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 gtx 670 sli ile kaç fps alıyorsun? bi ss alsana sende ayrıca inyormaynd said: KillJoy said: nasıl yaramaz max sırf ram kullanıyor. render hızını arttırmaz da büyük dosyalarla çalışmayı sağlıyor. işlemci de 12 çekirdek nasıl abanayım daha asdsdf Mimari render diyorsun sonra 64 RAM diyorsun. Vray'den render almayacak mısın sen arkadaşım? Çift çekirdek makine yap.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Çift işlemci yazacaktım orada yanlış yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 KillJoy said: gtx 670 sli ile kaç fps alıyorsun? bi ss alsana sende Akşam benchmark atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 çift işlemci mi? e7 alayım o zaman bari fiyat ne olur o zaman kimbilir woohoo allahuekber. sen hangi becnhmark ı yapacaksın bende yapayım olmazsa. hatta zipzipe de yaptırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 C4D'nin benchmark'ını yaparım. Benim makineyi yapalı bir sene oldu şu an yapmaya kalksan rahat 20K'dan aşağı kalkamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar