Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sphereacct.scp otomatik update

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir program yayımlanmıştı baya bir önce sphereacct.scp klasörüne accoutn yazıldıgında direk aktif ediyordu hep denetliyordu exile shardıydı sanırım tam hatırlamıyorum linki olan varsa verebilirmi.
Mesaj tarihi:
gm logine koy
.serv.account update
böylece hiç bir programa kalmadan sphereacct.scp içine atılanlar her gm girdiğinde update edilir.
Yada bir item yap timer ver 1 saat sürece otomatik update etsin. Yada her save alışında serv.account update yap
hayal gücüne kalmış gerisi .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas World: Zenith & Enlil.
Ada.net
Krisha From Lowca [SwG]
Mesaj tarihi:
zaten sunucuya save atıldığı zaman account dosyasını update etmiyor mu?
php ile write yaptıracaksın bu arada.. php bilen birisi lazım.. ayrıca daggerın üyelik sistemi vardı internetten ücretsiz onu da indirebilirsin?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Mesaj tarihi:
said:
Larethian, 29 Aralık 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
gm logine koy
.serv.account update
böylece hiç bir programa kalmadan sphereacct.scp içine atılanlar her gm girdiğinde update edilir.
Yada bir item yap timer ver 1 saat sürece otomatik update etsin. Yada her save alışında serv.account update yap
hayal gücüne kalmış gerisi .

Ben olsam player login'e koyardim ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Mesaj tarihi:
timer kafama yattı ama nasıl yapacam mesela bir timer olsun 5dk bir .serv.account update yapsın ama 5dk dolunca tekrar timer başlasın yani her 5dk bir serv.account update yapsınböyle bir şey yazabilirmisiniz arkadaşlar.
Mesaj tarihi:
Bir item ekleseniz, timer verseniz iteme, o timer basa dondukce update etse account dosyasini? Daha basit ve hos degil mi? :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
  • Yeni Oluştur...